Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam totalnie amatorskie pytanie: czym w warunkach domowych pomalować ten srebrny element obok świateł przeciwmgłowych? Chodzi mi o polecenie konkretnego produktu i techniki.

http://autojunction.co.za.s3.amazonaws.com/AutoJunction/autos/8/3/a/1/a/f/2/e/83a1af2e-4e5b-11e3-8f90-fb38aa1898e9/image/preview/80ca72db9a965d24_preview.jpg

Pytam, bo zmieniłem nerki na całkowicie czarne i chcę pozbyć się się srebrnego akcentu z dołu. Czy ma sens malowanie tego samemu w garażu (od razu dodam, że w życiu niczego nie malowałem)?

Przejmowanie całkowitej kontroli nad światem - postęp: 0,000000001%
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
skoro nie malowałeś, to może warto oddać auto na dzień do lakiernika i zapłacić 100 czy 200zł za profesjonalne pomalowanie tych elementów? :)
Tarcze hamulcowe Rotinger
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Tez pozbywalem sie tego paska :wink: uzylem plasti dipa czyli powloki gumowej w sprayu. Przejechane ok 18 tys km - zadnego ubytku z kamieni itp. Lakier poddal by sie juz dawno. Polecam.

Okleilem reszte tej kratki i to tez byl chyba drugi raz w zyciu jak cos malowalem - zadnych problemow. Nawet jak sie cos spartaczy plasti dipem to mozna go poprostu odczepic jak kawalek gumy bez zadnych szkód.

Opublikowano

Dzięki, zamówiłem i będę próbował.

@bthzz: tu nie chodzi o pieniądze a o to aby samemu coś podłubać przy swojej zabawce:)

Przejmowanie całkowitej kontroli nad światem - postęp: 0,000000001%