Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

tak jak w temacie poszukuje dobrego tapicera który mógłby naprawić mój fotel. Chodzi o przetarty bok fotela M-pakiet skora .

Generalnie dobry warsztat już znalazłem ale porównałem próbkę materiału od gościa i różni się on od mojego na tyle ze chciałbym znaleźć coś lepszego....

Czy ktoś naprawiał juz takie coś , a jeśli tak to prosiłbym o namiary na warsztat a także o zdjęcia z wykonanej roboty, lub ktoś dobrał gdzieś w jakiejś hurtowni skore o podobnej strukturze i kolorze??

PZdr

Opublikowano

Bo ciężko będzie ci dopasować skórę kolego.....prawie niewykonalne jeśli chodzi o to aby była taka sama

Pytałeś w ASO czy nie jest dostępna na metry ??

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nie każdą mają dostępną ale jest....sam kupowałem :):) a jak nie trafisz a chcesz mieć taki sam kolor to chyba tylko szukać fotela jakiegoś pozostaje ale trzeba jechać i oglądać, bo też może się różnić odcieniem mimo tego ze kod skóry jest taki sam :wink:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge polecic firme skanleder. Sam robilem u goscia kompletna tapicerke do m3 e46 z boczkami, kiera i podlokietnikiem i powiem Ci ze naprawde sie postaral. Nie ma sie do czego przyczepic. Za calosc zaplacilem 2800, bez kiery -200 nie wiem ile sam fotel by kosztował. Jedyny minus to ze jest w Giżycku na mazurach. U mnie bylo to tak, przyjechalem wybralem material i umowilem sie na konkretny termin, jak przyszedl umowiony dzien oddalem mu auto na 3 dni i wszystko bylo gotowe. Generalnie zajmuje sie on bmw i audi. Jak chcesz to wygoogluj firme skanleder i zobacz sobie foty z realizacji. Ja polecam :)

Dodam ze z tytulu ze u mnie byla emka to bylo drozej bo trudniejsze fotele.