Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam aby uaktualnić swoją bibliotekę muzyczną przed długimi, zimowymi trasami. Nie chciałem odgrzewać starych tematów bo tam Forumowicze siedzieli w innych klimatach niż bym poszukiwał. :)

Parę dni temu zamontowałem zmieniarkę xcarlink do mojego e46 także moja muzyka jest posegregowana w 6 folderach.

1. Muzyka tzw. 'do jazdy'. Wszelkie powolne dubstepowe nuty z mocnym (ale nie bardzo mocnym, fabrycznie nagłośnienie wtedy leży...) bassdropem. Do tego utwory Professora Greena, Snoop Dogga...

2. Nuty typowo dyskotekowe, hity radiowe takich artystów jak Remady, Pitbull...

3. Hiphop - z czego wiekszą część stanowią utwory zagranicznych raperów.

4. Polskie. W tym utworze znajdują się klasyki polskiej muzyki z lat 80tych (m.in. budka suflera, turbo, perfect....) oraz mój ulubiony polski zespół Lao Che.

5. Zawiera wolne piosenki, na kształt klasyków amerykańskich - aerosmith, damien rice.... . Są troszkę usypiające dlatego, myślę aby się ich pozbyć...

6. Piosenki Kings of Leon, Arcitc Monkeys oraz mieszkanka utworów rockowych z lat 80.

Czego więc Wy słuchacie?

I czy pomożecie mi znaleźć parę fajnych nut? :) Najbardziej mnie interesują mnie podobne do tej : https://www.youtube.com/watch?v=gkime9M4z34

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bartek1982Sce - weź się już nie wygłupiaj,wystarczy już...