Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam nietypowy problem, podczas montażu bagażnika dachowego ułamałem sobie zaznaczony na zdjęciu bolec z zaślepki listwy maskującej, ale nie z tym mam problem..

Problem pojawił się w momencie próby włożenia tego elementu z powrotem do listwy. Czy ktoś z was miał podobny problem albo wie jak bezkolizyjnie włożyć to z powrotem to będę wdzięczny za pomoc. Jeżeli będzie konieczność demontażu całej listwy maskującej napiszcie jak ją zdemontować. Pozdrawiam!

http://www10.zippyshare.com/v/23965434/file.html

Opublikowano
Ja jak dawalem je do lakierowania to podwarzylem z tylu auta i po kawalku ciagnalem do gory i zatrzaski wyskakiwaly w tym ze jeden mi pękł , ale w niczym nie przeszkadza a druga strone zrobilem inaczej. Podwazylem z tylu i pociągnąłem do siebie o pare cm i ciagnalem do góry co kawalek i moim zdaniem poszlo lzej. Ogolnie sprawa prosta i dasz rade. Listwa jest wmiare mocna i napewno sie nie powykrzywia. :D