Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a jak wykres z hamowni ? tam powinno być ciśnienie jakie oczekuje ecu a jest większe tzn. za duża różnica ja też mam auto po wirusie ale mam chyba max 2,4 bara a pomiar na kołach to 190,5 bhp i 398 niutonów no chyba ,że masz mocny program ale miało by się mniej więcej wszystko zgadzać tzn. ecu z rzeczywistym pomiarem
Opublikowano
jednym słowem masz przeładowanie o 0,4 bara przy największym obciążeniu ,zaczął bym od przepływki i czujnika doładowania a skończył na oględzinach turbiny
Opublikowano
jak było tak od początku to nie jest delikatny program a przy takim momencie dużo szybciej posypią się elementy przeniesienia napędu...
Opublikowano

Już 3 lata daje radę na tym programie,sądziłem,że program jest delikatny ,gdyż jest 171KM.

Jeśli chodzi o kopcenie na czarno (czasem kopci) to jest na to prosty sposób ,nie jeździć delikatnie.

Jeśli jeżdżę cały czas dość dość agresywnie to nie dymi.

Proszę osoby zajmujące się chipowaniem,lub znające się na tym o wypowiedzeniu się na temat programu jaki jest wgrany.

Chciałbym wiedzieć czy program jest bezpieczny,dobry,odpowiedni,za mało KM,za dużo Nm itd.