Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich mam mały problem a mianowicie od jakiegoś czasu przestały świecić ledy w klamkach na początku działało wszystko super działo sie to stopniowo raz świeciły przy otwarciu i zamykaniu drzwi z pilota raz nie a teraz przestały świecić może miał ktoś podobny problem prosiłbym o jakąś podpowiedz z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
Opublikowano

Witam Kolego :)

Może to co napiszę będzie zbyt banalne, aczkolwiek życzyłbym Ci żeby to była taka drobnostka. :) Otóż też niedawno przestraszyłem się, że LEDy przestały działać, ale okazało się, że wyłączyłem wewnętrzne podświetlenie (przytrzymując kilka sekund przycisk na lampce w podsufitce), a razem z nim także przestaje się włączać podświetlenie podłogowe, w drzwiach i w klamkach. Może akurat to tylko to? :)

Pozdrawiam

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano
wyłączyłem wewnętrzne podświetlenie (przytrzymując kilka sekund przycisk na lampce w podsufitce)

kurde! a przez tyle czasu zastanawiałem się co zrobić z zapalającymi się lampkami we wnętrzu podczas otwarcia drzwi i wyjmowania kluczyka.. tak mnie denerwowało to, że całe wnętrze się oświetlało na maksymalną jasność :) a tutaj przycisk trzeba przytrzymać... sprawdziłem.. DZIAŁA!! hurra :))

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Akumulator masz sprawny?

Auto potrafi odciąć zasilanie od "zbędnych" bajerów w momencie kiedy bateria jest słaba.

Jakiś czas temu był temat o niezałączających się światłach postojowych w momencie otwierania z pilota i winowajcą był właśnie słaby akumulator.

Może w twoim przypadku odcięło najpierw zasilanie od ledów klamek.

pzdr

yaz

Opublikowano
Witam podzielę się informacja wymieniłem dzisiaj czujnik temp. Zewnętrznej i klamki zaczęły świecić nie wiem co ma jedno z drugim ale może ma pozdrawiam :D
Opublikowano
Podałby ktoś jak włączyć podświetlenie całego auta? Tak jak kolega wcześniej mówił przytrzymalem przycisk na pare sekund i całe podświetlenie zgasło, niestety nie wiem jak je włączyć, podałby ktoś jakaś instrukcje jak ponownie włączyć żeby podczas otwierania drzwi sie wszystko znowu zapaliło?
Opublikowano
Witam Kolego :)

Może to co napiszę będzie zbyt banalne, aczkolwiek życzyłbym Ci żeby to była taka drobnostka. :) Otóż też niedawno przestraszyłem się, że LEDy przestały działać, ale okazało się, że wyłączyłem wewnętrzne podświetlenie (przytrzymując kilka sekund przycisk na lampce w podsufitce), a razem z nim także przestaje się włączać podświetlenie podłogowe, w drzwiach i w klamkach. Może akurat to tylko to? :)

Pozdrawiam

O jakim przycisku mowisz bo ja chyba tez cos pomajstrowałem bo nie swieci mi podswietlenie nog ;-(

Sent from my iPad using Tapatalk

Opublikowano

Ok przycisnalem i przytrzymalem na włączonym podświetlenie całego auta przycisk w przednich światłach w podsufitcei

Po paru sekundach zgasło wszystko czyli spoko działa, próbując to włączyć zrobiłem tak samo ale sie nie włącza, czy włączając nadal mam przyciągnąć ten sam guzik w podsufitcei czy coś innego trzeb zrobić, i czy na włączonym podświetlenie czy na wyłącznym. Chodzi mi o WŁĄCZENIE.