Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie czy orientuje się ktoś co znajduje się w teście 9 poza ładowaniem alternatora? co znajduje sie w testach 9.1 9.2 itd. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
Opublikowano
Ale wchodzi w testy 9.1 9.2 9.3 i tam też wskazuje jakieś wartości tylko czego one dotyczą? ładowanie jest w 9.0 ale następnych nie wiem.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Opublikowano

jesli tak to ciekawi to jaki problem wyszukac w google wytlumaczenie kazdego z testów ?

wszystko juz dawno zostało wyjasnione

Lepiej pchać niż ciągnąć... | Bita Malowana Wy-szpachlowana...

http://oi59.tinypic.com/oqvqmr.jpg

Opublikowano
Szukałem i to nie raz, wszystkie testy znam na pamięć. Wszędzie gdzie patrzyłem w teście 9 jest podane samo napięcie i nic poza tym. a testy 9.1 9.2 i 9.3 są wyjątkowo tajemnicze. Gdyby udało mi się znaleźć to bym nie pisał, ale wszystkie poszukiwania skończyły się niepowodzeniem. Dzwoniłem z ciekawości nawet do BMW bo telefon to nic trudnego, Liczyłem że zaspokoją moją ciekawość, to Gość mi powiedział że nawet nie wie o istnieniu tych testów. Dlatego pytam na forum gdzie są znawcy tematu, i liczę że ktoś mi może pomóc zaspokoić moją ciekawość. :)