Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wie ktos moze skąd moge ściągnąć mapy Europy do nawigacji w bmw 318d e91 touring :?: Chodzi mi o sprawdzone i działające mapy, a nie pierwsze lepsze :nienie: .Jeśli chodzi o rocznik to 2008 jakby był potrzebny.

Z góry dziekuje i pozdrawiam :D

Opublikowano

Czy wystarczy tylko mapy wypalić na płytę i będzie banglać?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

wypal na prędkości x4 i będzie działać

ja wypalam programem img burn i działa, ostatnio nagrywałem dla kolegi z forum i też mu od razu zadziałała

nie trzeba koniecznie kupować drogiego nośnika, ja nagrywam na porządnych, ale testowałem też zwykłe i działa :)

Opublikowano

Dzięki za info. Jutro podejmę walkę z tematem :)

Opublikowano

Nie korzystałem do tej pory z chomikuj ale co sie orientuje to pare transferów musze wykupić ? Ile taka przyjemność bedzie mnie kosztowała ? BMW Update DVD Road MAP Europe Professional 2014 3xDVD - o te 3 foldery mi chodzi.

A jeszcze mam pytanie czy to musza byc jakies bardzo dobre płyty DVD czy jak ja mam Sony 4.7 GB to wystarczy miejsca na każdej zmieścić te mapy ? I czy nie potrzeba lepszych płytek zakupić?

Opublikowano
Nie wiem, czy się nie mylę, ale czy do tych aktualizacji map nie są potrzebne kody? Takiej info udzielono mi w ASO BMW...
Opublikowano

Potwierdzam. Ja już zassałem i wypaliłem mapy na płyty. Nowa mapa już siedzi w aucie. :D

Opublikowano
wypal na prędkości x4 i będzie działać

ja wypalam programem img burn i działa, ostatnio nagrywałem dla kolegi z forum i też mu od razu zadziałała

nie trzeba koniecznie kupować drogiego nośnika, ja nagrywam na porządnych, ale testowałem też zwykłe i działa :)

Potwierdzam, że mapy od kolegi są :cool2:

Wszystka działa jak należy zapomniałem podziękować :oops:

Dziękuję :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Czy te pobrane mapy aby działały należy nagrać na dvd w takiej postaci jak je pobrałem czyli spakowane pliki win rara? Czy też należy to pierw rozpakować? Z góry dziękuję za pomoc.
Opublikowano

ooo cholera, 2014, kiedy to wyszło? :-)

Ktoś już testował, jak działa? Są fotoradary zaznaczone?

Jak w odniesieniu do 2012/2013?

Jest w końcu odcinek a2 z warszawy na zachód? :D

Opublikowano

Słuchajcie ściągnęłam BMW Update DVD Road MAP Europe Professional 2014 3xDVD ponieważ to jest do mojego modelu.

Dokładniej ściągnęłam DVD 3 poniewaz tam była Polska i [BAD]!. Na DVD 3 wogole nie było krajów jakie miały byc...

Była Hiszpania, Włochy, Niemcy, Francja, Anglia, czyli większość tych co sa w DVD 1 a to była przypominam DVD 3 wiec nie wiem co jest zgrane moze ktos udzielić mi odpowiedzi???