Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano Z racji ze moja bunia to juz niestety grat w ktory wladowalem mase kasy a jeszcze drugie tyle musze wladowac to postanowilem ze zrobie z niej reklame mojego garazu.

No ale najpierw potrzebuje ja odpicowac:D

I tu moje pytanie oplaca zdejmowac listwy i wygladzac wneki/miejsce na tablice itp? czy moze bardziej oplaca sie zamontowac plaskie listwy z m3?

Potrzebuje jeszcze rady na temat felg chodzi mi o "gleboki" profil.

Efektem koncowym ma byc bialy mat z niebieskimi dodatkami ale zobaczymy jak to pojdzie licze na was przepraszam ze troche chaotycznie napisalem:D m3sie

Opublikowano
Moim zdaniem dużo lepiej będą wyglądały szerokie listwy od m3. Wszystkie BMW, które widziałem z wygładzonymi elementami wyglądały po prostu okropnie. Mi się to kojarzy jedynie z wiejskim tunningiem - bez obrazy dla nikogo :).
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A nie chcesz jej sprzedać?? Ja lubie kupować takie auta i je odbudowywać, tym bardziej że zajmuje się lakierami i trochę mechaniką :D
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina