Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję mi się, że to odpowiedni dział do tego chciałbym zapytać, czy jest możliwość dołożenia opcji z np. bmw f10 takie jak:

- back to home ( że światła świecą kilka minut po zgaszeniu samochodu) oraz obsługa świateł z kluczyka, włączanie wyłączanie.

- otwieranie zamykanie szyb z kluczyka

- podświetlanie klamek połączone z funkcją back to home chyba to jest w f10?

- domykanie szyb z kluczyka jak nie ma to da sie jakoś dołożyć?

To chyba tyle :) Pytanie mam czy jest taka możliwość i ewentualnie czy jest to bardzo drogie? Bo jeśli wszystkie te mody wyniosły by ponad 1000zł to chyba nie ma sensu :)

Opublikowano

- back to home ( że światła świecą kilka minut po zgaszeniu samochodu)

możesz zaprogramować kompem

oraz obsługa świateł z kluczyka, włączanie wyłączanie.

nie można

- otwieranie zamykanie szyb z kluczyka

- domykanie szyb z kluczyka jak nie ma to da sie jakoś dołożyć?

do zrobienia

- podświetlanie klamek połączone z funkcją back to home chyba to jest w f10?

kwestia taka,że musisz żaróweczki bądź diody wsadzić bo teraz to nawet nie ma co świecić.

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów! :)

Temat pokrywa się z moim pytaniem wiec postanowilem zapytac tutaj zamiast zakladac nowy watek.

Interesuje mnie zamontowanie gniazdek zaplniczki dla pasazerow z tylu, jest to nr 21 z obrazka pod tym linkiem. .

Pytaniem jest jak to najlepiej zrobić i co trzeba jeszcze zamówic oprocz tej czesci (np. czy jest pociagnieta instalacja do tych gniazdek tylko ich nie ma itp.)

Moje auto to e46 320d touring '02.

Z gory dziekuje :)

• 1 rok później...
Opublikowano
Jeśli dodatki do auta, to na pewno kamery cofania. Dzięki nim jazda jest o wiele przyjemniejsza i bezpieczniejsza. Czujemy się w takim samochodzie bardziej komfortowo. Szczególnie tak jest, jeśli do takiej kamery podłączamy większe monitory, którymi można w prosty sposób sterować.