Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Z jasną tapicerką pod nogami zawsze jest problem. Czy istnieje sposób skutecznego usunięcia plam ? Czy jest możliwość wymiany tapicerki tej na podłodze auta. Proszę o podpowiedzi.

Opublikowano
Wiadro wody rozrobionej z Vanishem, szczotka ryżowa i jedziesz :cool2: Jedyny problem to odessanie wody, ja używałem do tego odkurzacza piorącego.

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wiadro wody rozrobionej z Vanishem

A do plastików stosujesz Domestos :?: :mad2: :mad2: :mad2:

Na Alledrogo poszukaj koncentratów np. Nielsen Nap Low Foam, ewentualnie tańszy Tenzi Texwash.

Opublikowano
Wiadro wody rozrobionej z Vanishem

A do plastików stosujesz Domestos :?: :mad2: :mad2: :mad2:

Na Alledrogo poszukaj koncentratów np. Nielsen Nap Low Foam, ewentualnie tańszy Tenzi Texwash.

Nie, chodzi po prostu o kwestię doświadczenia. Czyściłem tak podłogówkę i tapicerkę zarówno ciemną i jasną w około 25 różnych samochodach. Bez przebarwień, wszelkie plamy zeszły :)

A-Z

Myjnia ręczna ● pranie tapicerek ● czyszczenie skór ● doradztwo zakupowe

Ul. Sportowa 6, 55-095 Mirków ok. Wrocławia

536 - 802 - 804

Opublikowano
karcher ,tenzi, dimer czy tirosol . wymieszac karchera z odrobina dimerka spryskac ruszyc szczota ryzana i odessac odkurzaczem przemyslowym lub ten co lubi wode ;) na jasnosc nawet dodac odrobine wybielacza