Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Hahah co za lipa, miałem kiedyś coś takiego i szczerze nie polecam. Nie pachniało, ale śmierdziało :) Zapach był zbyt intensywny, wręcz męczący. Nigdy więcej!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A ja polecam.

Zapachu używam od ok. półtora miesiąca i jest super. Wkoncu jakiś zapach, który pasuje do auta. Minus tego zapachu to sama jakość wykonania, słaby plastik. Poza tym wszystko super. O wkladach zapachowych nie będę się wypowiadal gdyż każdy ma swoje rożne odczucia, zarówno do intensywności jak do samego zapachu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To polecam skurki z pomaranczy lub cytryny rozsypane w nogach pasazera z cieplym nawiewem w nogi w zime w lato bez. Jak wsiadasz do samochodu od razu przenosisz sie do cieplych krajow :cool2: albo swiateczne zapachy sie przypominaja :norty:

Ps. Bez tez podobno ladnie pachnie, tak wiosennie :mrgreen: :norty:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano
Ja nie spotkałem się z tego typu zapachami nawiewowymi, najbardziej praktyczna jest zwykła choinka. Ale w moim przypadku trzeba już będzie wymienić, bo była kupiona dawno temu i całkowicie straciła swój zapach.
  • 3 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
Mój kolega ma coś takiego w swojej beemce i niestety dla mnie to zbyt duszący zapach. Ale pewnie każdy sam musi wypróbować i sprawdzić, czy mu pasuje.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Polecam nowe zapachy z K2 Deocar Coffee i Fahren (zapach znanych perfum o podobnej nazwie) :8)

Bardzo wydajne atomizery o pojemności 700 ml starczają na baaaardzo dlugo.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Ja polecę od siebie California Scents - słynne Coroando Cherry czy Balboa Gum (pachnie jak różowe gumy orbit). Miałem też New Car ale dosyć szybko wywietrzał.
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• 3 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zapach jak zapach, kazdy musi znaleźć swój.

Ja używałem różne:

1. Koncentrat zapachu 'z salonów Renault" na allegro za 26zł z Kalisza:

super świeży zapach, każdemu się podobał. Trwałość to około 1 dnia, ale jest atomizer, można psikać. Coś ala świeżość + cytryna + coś jeszcze ,ale zapach ciężki do opisania 9,5/10

2. California Scents: Corrado Cherry (wiadomo) ale i Golden State Delight (moim zdaniem najlepszy z konserw) - coś ala guma balonowa, ale nie tak słodka 9/10

3. Chemical Guys: Stripper scent - ładnie pachnie, trochę 'ostry' ale za drogi jak na taki zapach - 59zł 6/10

4. Chemical Guys: New Car - nieporozumienie. LUDWIK!! 0/10

5. Liquid Lether od Gliptone. Miało trzymać od 6-10 msc, trzymało miesiąc. Troche jak stara książka na początku, po tygodniu bardzo ok, dość intensywny 6/10

6. Colour Lock - zapach skóry: Puki co 10/10.

• 2 tygodnie później...