Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jam mam taki problem,dzisiaj miałem stłuczkę(dziadek 77l wymusił pierwszeństwo :D ) uderzyłem w niego lewą stroną od razu zjechałem na bok, zgasiłem auto, załatwiłem wszystko z gościem odpalam auto,zapalam światła i wywaliło mi od razu błąd że nie działają 2 PRAWE RINGI!! a uderzyłem lewą stroną .Co się mogło stać? wcześniej nie miałem z nimi żadnego problemu. Moim zdaniem musi być to od wypadku Proszę o pomoc
Opublikowano
Jam mam taki problem,dzisiaj miałem stłuczkę(dziadek 77l wymusił pierwszeństwo :D ) uderzyłem w niego lewą stroną ...

... i wywaliło mi od razu błąd że nie działają 2 PRAWE RINGI!! a uderzyłem lewą stroną...

:duh: :duh: :duh: :duh: :duh: :duh:

Masz chlopie problem przy rozbitym samochodzie,nie ma co :mrgreen:

Opublikowano
w sumie trochę źle to opisałem i dlatego tak śmiesznie to wygląda :P auto nie jest rozbite tylko przerysowane..i dlatego zdziwił mnie fakt że od razu po zderzeniu zgasł ten RING, był u mnie rzeczoznawca i zapisał wszystko w protokole więc w warsztacie będą się z tym bawić;)