Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ten koleś miał ostatnio tez czarną bmw którą sprzedał i tutaj mam pytanie chce jechać jutro to obejrzeć lecz mam tam 300km więc nie na daremno dla tego spytam was warto? bo ta kiera jak by obszyta

http://otomoto.pl/bmw-320-chrom-pakiet-C30927356.html

dzwoniłem do tego kolesia vin ma podesłać smsem tak,że jak mi da od razu wstawię.Ale prosiłbym na chwilę obecną czy warto sobie głowę tym zawracać?

VIN

WBAAS71000FY08106

co dziwne poprzednia aukcja jego:

http://otomoto.pl/bmw-320-piekne-shadow-line-C30626303.html

i dla czego na tamtej jest przebieg 206tys km i na tej nowej tez?

Opublikowano

Rok oczywiście 2002 i to czerwiec - auto z Włoch, tablice z D założone dla zmyłki

Kierownica tak jak mówisz obszyta na nowo

Prawy przedni błotnik raczej na 100% lakierowany powtórnie

Opublikowano
hmm a czy możliwe jest to by nie wiedział o tym? bo w takim razie powinien coś kręcić jeśli chodzi o vin itp?a on podał vin.Może z Niemiec sprowadził fakt ale do Niemiec z Włoch dotarło np
Opublikowano
Myślę, że on bardzo dobrze wie co ma. Ściema z rocznikiem moim zdaniem też z przebiegiem bo jest typowy jak to w polsce a świadczy o tym obszyta kiera. Poszukaj czegoś prywatnego lepiej.
Opublikowano
Rok oczywiście 2002 i to czerwiec - auto z Włoch, tablice z D założone dla zmyłki

Dlaczego wszystkich handlujących wżucacie do jednego wora "oszustów" po VIN-e wychodzi że z Włoch co nie znaczy że nie mogło być kupione przez Niemca,mogę tak sądzić bo dziś sam się przekonałem że jest taka możliwość.Znajomy przyprowadził 530D prosto z Francji i według VIN-u to Niemka więc przestancie oczerniać sprzedających bez 100% dowodów winy,bo widze że na tym forum stało się to sportem narodowym.

Opublikowano

Dlaczego wszystkich handlujących wżucacie do jednego wora "oszustów" po VIN-e wychodzi że z Włoch co nie znaczy że nie mogło być kupione przez Niemca,mogę tak sądzić bo dziś sam się przekonałem że jest taka możliwość.Znajomy przyprowadził 530D prosto z Francji i według VIN-u to Niemka więc przestancie oczerniać sprzedających bez 100% dowodów winy,bo widze że na tym forum stało się to sportem narodowym.

Obrońco uciśnionych - nie bój się handlarz dobrze wie co ma

Opublikowano

Obrońco uciśnionych - nie bój się handlarz dobrze wie co ma

O Wszech Wiedzący Bronx-wie wszystko najlepiej

Mojego znajomego wżuć też do tego samego wora bo będzie sprzedawał tą 530 i wyjdzie na to że kłamie.

Opublikowano
O ile tak jak mówisz auto mogło być kupione przez niemca to nijak ma się do tej prawdy rok produkcji i śmię twierdzić, że też przebieg. Kolego musiałbyś pooglądać kilka samochodów od handlarzy i myślę, że również miałbyś takie zdanie jak większość forumowiczów. Taka opinia nie wzięła się znikąd!
Opublikowano

Może masz i rację ale to nie znaczy że wszyscy są tacy sami,nie wiem czy rok podany przez sprzedającego to nie przypadkiem rok rejestracji i stąd ta różnica,czy ktoś dzwonił i to sprawdził chyba nie ale wyrok zapadł,przebieg też nik nie zweryfikował ale wyrok zapadł.

Osobiście widziałem sporo aut sprowadzonych przez znajomego z Francji i dla przykładu ta 530 o której pisałem ma 179kkm przebiegu a jest z 2004r,auto oglądałem zaraz jak wjechało na lawecie na plac więc licznika nikt po drodze nie kręcił chyba że we Francji ale czy za to ma odpowiadać mój znajomy.To taki przykład bo widziałem jak przywoził auta 5 letnie z 250kkm i tak je sprzedawał,więc nie zwalajcie całej winy na polskich handlaży bo za granicą też mogą robic wałki ale wine ponosi według Was Polak.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Te egzotyczne wyrazy wżuć i handlaż, to nawet brzmią z francuska :8)
Opublikowano

A może po prostu auto z Włoch przejechało tranzytem przez Niemcy?

Tam "spece" (niekoniecznie Niemcy) :) auto reanimowali, wyodrębnili z niego przystanek autobusowy i auto przyjechało do Polski.

To oczywiście tylko dywagacje ale w 9 przypadków na 10 bez obejrzenia samochodu na żywo trudno cokolwiek więcej powiedzieć.

Dla mnie wykładnikiem jest zawsze cena. Zgadzam się, że nie zawsze auto drogie jest w dobrym stanie technicznym ale z reguły auto tanie, na dodatek "tknięte" ręką handlarza, który nie robi tego za darmo, może być jedną wielką "igiełką" :)

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
budmiller, reklamujesz kolegę sprowadzającego auta z Francji?

A widzisz może gdzieś jakiś link do firmy znajomego którego jakoby reklamuje.

Za to naczytałem się w tym dziale reklam forumowiczów własnych aut którzy oczerniali innych sprzedających.W sumie czytając wszystkie topiki w tym dziale to żadko w którym były wyrażane pochlebne opinie.

Opublikowano

A widzisz może gdzieś jakiś link do firmy znajomego którego jakoby reklamuje.

Na razie nie widzę.

W sumie czytając wszystkie topiki w tym dziale to żadko w którym były wyrażane pochlebne opinie.

Może dlatego, że rzadko które auto zasługiwało na pochlebne opinie?