Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Cierpię na brak dodatkowej zapalniczki w w E91, 2009, benzyna LCI. Pod schowkiem pasażera jest otwór, podobno właśnie na dodatkową zapalniczkę. Nie mam pakietu dla palących, więc jedyne gniazdo zapalniczki znajduje się w podłokietniku, co przy podłączaniu navi jest niewygodne. W ASO mi zaśpiewali 320 PLN za domontowanie.

Czy jest ktoś, czy znacie kogoś/warsztat, ale dobry, kto mi domontuje za rozsądną cenę na Górnym Śląsku (Gliwice, T. Góry, Bytom) lub Częstochowa?

Opublikowano
najlepiej samemu sobie zrob :)

gdzies jeszcze widzialem opis ale nie umiem znalezc

Potrafię złożyć komputer i w nim pogrzebać, ale auto a już elektryka i rozbieranie tunelu skąd mógłbym poprowadzić kable to nie dla mnie. Może jest ktoś na Śląsku lub tuż poza jego granicami w jakiejś rozsądnej odległości, kto by się tego podjął?

Opublikowano
Witam,

Cierpię na brak dodatkowej zapalniczki w w E91, 2009, benzyna LCI. Pod schowkiem pasażera jest otwór, podobno właśnie na dodatkową zapalniczkę. Nie mam pakietu dla palących, więc jedyne gniazdo zapalniczki znajduje się w podłokietniku, co przy podłączaniu navi jest niewygodne. W ASO mi zaśpiewali 320 PLN za domontowanie.

Czy jest ktoś, czy znacie kogoś/warsztat, ale dobry, kto mi domontuje za rozsądną cenę na Górnym Śląsku (Gliwice, T. Góry, Bytom) lub Częstochowa?

Kolego, jesteś pewien, że nie masz tego gniazda? Ja również nie posiadam pakietu dla palących, a gniazdo jest. Głowa na dywanik i może się znajdzie :)