Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Albo M5, ale koszta utrzymania nie wchodza chyba w grę. A nie zastanawiałes się nad E38 w wzorowo wyposarzonej wersji? A jeżeli 5-tki to jeżeli Cie stac to E60. Wiadomo - jest nowsza.
Opublikowano

To samo mówiono o W123 przed wielu laty :D .

Ja nie napisałem tego co ktoś powiedział. Tylko takie są statystyki i opinię doradców serwisowych. W dodatku Mercedes ma najgorsze ASO w Polsce - potwierdzone testami niezależnych czasopism motoryzacyjnych. Obecnie nic nie łączy (oprócz gwiazdy na masce) stare Mercedesy z nowymi. Już pierwsze C klassy z benzynowymi silnikami miały kłopoty z elektroniką (sterownik silnika). BMW szybciej zaczęło faszerować swoje auta elektroniką, dlatego teraz mają mniejsze problemy z nią - nie ma jak doświadczenie. Chociaż słyszałem od znajomego, który korzysta z dwóch BMW, że E46 jest dużo mniej psotliwa od E60. Ale to jak już wcześniej ktoś powiedział zależy też od egzęplarza - czytaj szczęścia. :D

Opublikowano
co do mercedesow .. 3 lata temu kupilem nowa e 220cdi..przy 27 tys mialem wiecej usterek niz w poprzednim 525i z 93r ktorym jezdzilem 6lat!!!..ojciec prawie cale zycie jezdzil mesiami 124 i pozniej kupil tez e270cdi..rezultat z tego taki ,ze stracilismy na nich po 3 latach tyle ze szok!!! sami zobaczcie ile kosztuje e klasa 2003r.. a ile jak byla nowa? wiec niech mi nikt nie p...i ,ze mercedes jest lepszy od bmw!!! mialem osobiscie i wiem c za gowno..rdza..rdza. elektronika ,komputer,modul ,pompa wody,paliwa ,wtryski,i tak do usranej smierci...moge wymieniac tak godz ile rzeczy wymienialem.a audi...?. kolegi ojciec 20 lat jezdzil tylko audi..miesiac temu widzialem sie z nim i powiedzial mi ..to nie sa te auta co kiedys..mialem ostatnio "przyjemnosc" przejechac sie audi A8 z 2004 3.0tdi..panowie o czym my mowimy? wnetrze wydawalo mi sie bombowe..ale w gazetach..w rzeczywistosci nie ma co porownywac z bmw 7..odnioslem wrazenie siedzac w nowej a8ce ze wszystko jest z plastiku..pachnie mi tak korea..co do osiagow nie bylo tragedi ale powtarzam.. To Nie Te Same Auta co 10 lat temu mercedesy stracily na umowie w 95 z amerykanami..od tamtej pory te auta sa robione na ilosc..nie na jakosc, jak dla mnie to jest tylko jedna marka BMW ale raczej starsze modele ..e38 ,e39,i oczywiscie e31!!!

a ja nie sprzedaje swojej 7ki.

odpowiem na kazde pytanie zwiazane z felgami,oponami.