Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż czy normalną rzeczą jest zapalnie się żółtej kontrolki oleju kilkanaście sekund po odpaleniu silnika i gaśnięcie jej też po kilku sekundach ? załączam filmik jak to u mnie wygląda bo mnie to martwi , oleju jest tyle ile być powinno a zapala się . Natomiast po długim postoju zaraz po odpaleniu zapala się czerwona na chwile i gaśnie .

http://www.youtube.com/watch?v=OuGlV79X6q8&feature=youtu.be

Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano
Dzięki to podjadę na diagnozę , a napewno to chodzi o czujnik ? może być jakaś usterka w silniku o takich objawach czy raczej ten czujnik ?
Opublikowano
maniura318i dobrze że tak mówisz , jestem posiadaczem bmki od 3 dni i po prostu mnie to martwi , ale widze że są dwie drogi , albo olać temat albo jechać do ASO i kupić ori czujnik a przed tym diagnoza
Opublikowano
ja mam dokładnie tak samo jak na filmiku i puki co nie przejmuje sie bo oleju mam troche poniżej max. na kompie w INPA nie wyskakuje żaden błąd bo czujnik działa a że głupoty pokazuje to juz jego problem
Opublikowano
:) taki czujnik to kupe kasy :) ale jak Ci się przelewa to możesz jechać i kupić w ASO :) , to moja kolejna bumka która ma taki problem dla tego mnie ta kontrolka tak nie drażni