Skocz do zawartości

Proszę o ustalenie nr rej. sprawcy kolizji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Czy jest jakaś szansa obrobić tak filmik żeby szło odczytać nr rejestracyjny samochodu Opel Corsa który wjechał we mnie i uciekł z miejsca kolizji ?

Chodzi o białą Corse (czas filmu 1:11) ]

Sprawca wyjeżdżał z pod kamienicy na ul Hallera 56 w Katowicach . Podejrzewam , że musi tam mieszkać , uciekał ścieżką , musiał wiedzieć , że uda mu się tamtędy uciec . Za przestałem gonitwy za nim w obawie o większe uszkodzenie samochodu. Świadkowie którzy to widzieli mówią , że miał rozwalony cały przód .

Opublikowano

Bardziej - pokręć się po osiedlu - ewidentnie skądś wyjeżdzał.

I dokładnie wiedział gdzie ma jechać by Ci zwiać :(

Pokręć się nad samym ranem - ok. 5.00-6.00.

Ew. późno w nocy.

Duże masz szkody?

Opublikowano

Wizualnie tylko błotnik przerysowany , uderzenie głownie było w koło . Jak jadę to ściąga mnie w lewo . Ale najlepsze że tydzień temu rozwaliłem drugą bmke , sprawca też uciekł z miejsca kolizji i dlatego postanowiłem kupić kamerkę. Tam już większe straty , reflektor , migacz, grill , błotnik no i zawiecho poszło . Dzisiaj zrobiłem zawiecho i mam zamiar dać do blacharza a tu taka wpadka z kolejnym samochodem .

W dzień nagrywane filmiki są w bardzo dobrej jakości ale w nocy nie za bardzo .

Opublikowano
Policja była jest zgłoszone , mam świadków , ucieczkę jego widziała Straż Miejska. Tylko nikt nie zapamiętał nr. rej.
Opublikowano
Wychodzi na to, że w Polsce trzeba jeździć z granatem na podorędziu i jak gościu zacznie uciekać to pierdzielnąć odłamkowym za nim na pożegnanie :lol:
Opublikowano

Powęszyłem po okolicy i znalazłem . Cały materiał video i fotki uszkodzonego pojazdu przekazałem Policji.

Zobaczymy co dalej.