Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fajne, ale nie OEM. Wiem, ze BMW ma w katalogu OEMowe LEDy do jazdy dziennej. :cool2:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Ja używam świateł do jazdy dziennej z tyłu (przekodowane) ,więc może warto mieć też coś z przodu ? :wink:
Opublikowano

Nie bardzo rozumiem, używasz świateł do jazdy dziennej z tyłu ? Taki jest u was przepis ?

twoje auto nie jest wyposażone w ringi do jazdy dziennej ? czy nie dopłaciłeś do xenonu :)

Opublikowano
Większość kolizji w Stanach to najechanie z tyłu... drogi tu raczej jednokierunkowe :wink:
Opublikowano
Większość kolizji w Stanach to najechanie z tyłu... drogi tu raczej jednokierunkowe :wink:

Zamiast kodowac swiatla dzienne, ja bym raczej zdjal przednia i tylna okladziny zderzakowe, bo po co Ci? I tak albo wgnieciesz, albo porysujesz. :)

Ps. Mi udalo sie ujsc z zyciem z NYC wczoraj moim X3. :mad2: I to bez zarysowan!

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano

Tak tylne świecą ,ale nie da się wybrać jednocześnie przód/tył dziennych...

A co do parkowania bez szkód w NYC to gratuluję ,rzeczywiście jest to wyczyn :D