Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam temat stary jak swiat ale dotyczy bardzo wielu z nas.Szum w moscie nie jednego z nas doprowadza lub juz doprowadzil do szewskiej pasji.Mam pytanie za sto tysiecy:czy ktos z Was wymienial lozyska w moscie i przynioslo to jego uszom ulge ?jaki byl koszt? mozliwosc wymiany we wlasnym zakresie?dotyczy E 36 2,5 td 92 r.Czy halas w waszych mobilkach zaczynal sie od malych predkosci nawet 40 /h.W serwisie bmw zapewniali mnie ,ze te mosty sie nie rozsypuja z tad mysl o wymianie lozysk.Czy ktos oswieci mnie i napisze ,ze to jest sluszna koncepcja??z gory dziekuje za pomoc :wink:
Bad toys 4 Bad boys
Opublikowano
Pytałem kilka razy i zawsze odpowiedzi były takie że tego się robi że taniej będzie uzywke kupić. Że nikt nie ustrawi wałka atakujacdego tak jak powinno być.
Opublikowano
a masz pewnosc ze to most ci szumi?i jak szumi to nie jest pewne że łożyska, radzę spuść olej z mostu i jak wyleci ci srebrzanka to cos sie wychrupałó,ale jak bedzie czysty to ja bym nie ruszał,pozdro
Opublikowano
Olej byl czysty ,.zalalem CASTROL safx ale nie pomoglo (slyszalem ,ze czasem zalanie wlasciwego oleju moze pomoc) po zmianie oleju zalamalem sie troche i wcisnalem jeszcze tubke stp "wzmacniacza mostow".Nie byl to chyba najszczesliwszy pomysl bo jeszcze glosniej zaczelo wyc -niewiele glosniej -ale jednak.Nawet 500 pln za drugi most piechota nie chodzi i zastanawiam sie czy to jeszcze dlugo wytrzyma
Bad toys 4 Bad boys
Opublikowano
Dzieki za slowa otuchy,martwi mnie jedynie to ,ze halas powstaje juz przy tak malych predkosciach,(i niezle mnie hamuje przed przycisnieciem mocniejszym gazu)ciekawe czy ktos zna jakies srodki magiczne ,ktore mogly by nieco wyciszyc te halasy.Z gory dziekowa za info
Bad toys 4 Bad boys
Opublikowano
szukaj uzywki - mi tez wyl az w koncu pizgnelo i koniec jazdy - zeby na ataku poscinalo.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D