Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam nadzieje ze dobrze nazwalem temat.

Odmosze dziwne wrazenie ze moje przednie lampy ksenonowe sa jakies felerne i chinskie.

Chodzi o to ze lewy zarnik zaczal slabiej swiecic wiec postanowilem wymienic oba.

Ide do samochodu aby wyciagnac zarnik i zobaczyc co tam siedzi w tych lampach. Nigdy wczesniej ich nie dotykalem i nie zauwazylem tego problemu.Mianowicie odkrecajac zarnik zauwazylem ze w kloszu poprostu wszystko lata jak ruszam.W drugim kloszu dokladnie tak samo.Cos jest nie tak bo jadac autem swiatlo by falowalo na nierownosciach ale nie zauwazylem tego na jezdni jadac noca dziwne.

Nagralem filmik zeby pokazac wam o co konkretnie mi chodzi.

Zobaczcie i podzielcie sie spostrzezeniami

https://www.youtube.com/watch?v=oS6JTl2Ek4g&feature=youtube_gdata_player

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czemu piszesz w wielu miejscach o tym samym.

Dostałeś tam odpowiedź łącznie ze zdjęciami z mojej galeri i filmikiem instruktażowym takim co gość rozbiera lampę krok po kroku i śrubka po śrubce trwającym prawie 2 godziny :mrgreen: .

Jeszcze Ci mało???

viewtopic.php?f=72&t=218202&start=15#p1661315

PS. Źle nazwałeś temat-nie regulaminowo.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Cichy nie denerwuj sie. Tam nie bylo odzewu wiec zalozylem temat. Jak juz zalozylem temat to w tamtym watku mi odpowiedziales.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tam zapytałeś to tam odpowiedziałem :mrgreen:

No. Możesz zakładać śmiało. Oryginał jest spoko tylko na jakieś 10 lat.

ec2Wze6.jpg