Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem szczesliwym posiadaczem BMW E36 Cabrio 2.8 z 1997 roku.Szukam dobrej firmy ktora pomaluje mi auto oraz odnowi cale wnetrze.Chcialbym tez aby drzwi otwieraly sie do gory.
Opublikowano

Pierwsze dwa pomysły jak najbardziej :cool2:

Ale te drzwi to poleciałeś.. Tym bardziej że masz mityczne 328 i tak je oszpecić.

Zależy też ile masz kasy na wydanie bo jak koszta nie grają roli to Java Car Design ;D

Z BMW jest jak z seksem.. Po co latać na ręcznym jak można dać w pi*de ^^

http://images75.fotosik.pl/883/2efac5199f97deb3med.jpg

http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=202893

Moja mała :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

lambodors, spoiler na wysokość dachu i nakładki na zderzaki w wlotem wielkości kratery, do tego spinery, przeloty weydech a koncuwkami od czołgu........

POWODZENIA>

Opublikowano

pfyy i jeszcze wloty na masce,Badlook ,skrzela ,świecące wentylki ,magnetyzery ,klapa na gładko ,chromowane angel eyes ,i gay looki na tył

A nełony muszą pulsować a najlepiej jakby miały funkcje jak lampki choinkowe :norty: :norty: :norty: :norty: :norty:

w tym przypadku polecam firmy tuningowe w Rosji ,tam mają super pojecie i doświadczenie w tych sprawach :cool2:

Opublikowano
bez obrazy posiadacze e46 ale e36 jest ładniejsze wg mnie i w oryginalne jest piękne.(tylko mnie nie zjedzcie)

Zgadza się przy e36 wygląda jak muminek

Opublikowano
dzieki wszystkim za fachowe porady!!! ja wiem czego chce i bede to mial ,z tymi drzwiami to sie jeszcze zastanowie ale ma to byc czarny carbon i nie jakies tam spojlery
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie obrażaj sie, ale lambodory były modne 10 lat temu. Teraz to tylko wiocha i tyle....Najlepszy tuning to tuning ponad czasowy. Mpakiet, dobra fela, gleba i ładny lakier zawsze będą się każdemu podobać. Carbon hmmmm, przedni znaczek, jakieś rarytasy tak....na karoseri, w dodatku cabrio hmmm też raczej za rok to będzie nieladne, niemodne, by rzecz nudne ..

PZDR>

Opublikowano

Już lepiej będzie dociągnąć blacharkę do ideału, pomalować na jakiś fajny kolor który będzie się rzucał w oczy, zainwestować w felunek i odnowić środek i wrzucić audio aby coś tupało ale bez przesady.

Im bliżej oryginału tym lepiej i im więcej czasu upłynie tym samochód będzie cenniejszy.

Tak jak wszyscy mówią tunning fajnie, ale te czasy już minęły aby spojlerować samochody, nastały czasy perełek, które mimo upływu lat są w idealnym stanie.

Jak chcesz aby ten samochód idealnie wyglądał to trzeba się samemu napracować, albo oddać do renowacji a jeśli już bym się na coś takiego pisał to raczej baza musiała by być raczej unikatowa jak m3.

Powiedz kolego skąd jesteś to jakiś zakład się znajdzie.

205 1.9d 64km-> Q5 3.0D 240km -> Passat B4 1.9TDI 90km -> e90 320d 163km <- klik & I3s 2018 | Niezła fala..

http://www.motostat.pl/user_images/55143/icon5.png i spada... chyba uczę się jeździć eco..

Opublikowano
ja sie nie obrazam,po przejsciach z moja bumka,chce zrobic z niej unikat.tak ona terz wyglada .prubuje wstawic zdjecie ale nie moge,audio mam spoko tylko subwoofer mam w bagazniku ale przez miejsce na dach nie czuc tego basu