Skocz do zawartości

E39 M-PAKIET PO LIFCIE CZY PRZED? (ZAKUP)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie przymierzam sie do kupna bmw e39 z tego ogloszenia czy mogl by mi ktos z forumowiczow powiedziec czy jest to wersja po liftingowa czy tez nie zastanawia mnie wyposazenie wnetrza kierownica wyglada na wersje sprzed liftingu lampy z przodu wygladaja na polift czy mogl by mi ktos pomuc i mnie oswiecic z gory dziekuje (ciekawy tez jestem jaki to jest model felg zalozonych na aucie) link do ogloszenia http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=235464352&cd=635094386500000000&asrc=st%7Cfs

Temat u góry !!!

Opublikowano
Lift z 2000 r. i tak był w praktyce tylko wizualny. Największe zmiany miały miejsce w okolicach 98/99 - gdzie do niektórych silników dokładano vanosy, inne termostaty, inne alternatory i jeszcze kilka gadżetów. Później to już tylko kwestia wizualna.
Opublikowano

Przecież w lifcie z końca 2000 roku weszła cała gama nowych silników. A wraz z nimi mnóstwo zmienionych części, jak choćby hamulce, elektronika i dużo więcej. Nawet 4.4 dostało więcej mocy. Nie sądzę aby zmiany w 98/99 były większe..

A przytoczony egzemplarz wydaje się być tuż po lifcie (na to wskazuje miesiąc i rok produkcji). Lampy poliftowe, a stara kierownica była montowana we wczesnych wersjach poliftowych.

Felgi to nie jest oryginalny wzór BMW. Tak jak i tylne lampy, które są tragiczne.. :mad2:

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.