Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wiem, że poruszane tu tematy sięgają inżynierii najwyższych lotów ale ja chcę tylko wymienić żarówkę w przedniej lampie Dynamic Xenon. jak to zrobić?
Opublikowano
Trzeba niestety wyciągnąć lampe. Trzeba wykręcić dwie śruby na górze lampy oraz tylko poluzować dwie znajdujące się niżej a potem wysunąć lampe do przodu. Trzeba się troche nagimnastykować ale da się ją tak wyjąć.
Opublikowano
A co ze zderzakiem? Mój mechanik powiedział że demontaż jest konieczny. ...i chce za to 70zł od lampy :mad2:
Opublikowano
A co ze zderzakiem? Mój mechanik powiedział że demontaż jest konieczny. ...i chce za to 70zł od lampy :mad2:

Powiedz mu, że chyba z dywanu spadł :duh:

Opublikowano

jaki mechanik taki demontaż... :mad2:

zderzaka nie zaczepiaj, zrób tak jak napisał popkan i będzie git

wwo_j
Opublikowano

Z ciekawości zadzwoniłem do serwisu BMW: 320zł od lampy (sama robocizna) a ponieważ auto wiekowe (tak mi powiedzieli :mad2: ) to zaproponowali program RENESANS w którym ta sama usługa kosztuje 160zł.

Źle robią, że właścicieli BMW uważają za idiotów :duh:

• 5 tygodni później...
Opublikowano
dziś serwis BMW poinformował mnie, że do mojego modelu ma być żarówka D2S a jej koszt to jedyne 730zł. :duh:
  • 4 lata później...