Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim e34 tds mam taki problem ze mój wyświetlacz od automatycznej skrzyni biegów prawie nic nie wyświetla, tak jak by byla uszkodzona taśma. Kombinowałem już z doginaniem blaszek trzymających taśmę jednak efekt jest marny. Czy może ktoś z forumowiczów powie mi gdzie oprócz serwisu mogę nabyć nową taśmę ewentualnie proszę o jakiś inny "magiczny" sposób jak naprawić wyświetlacz

pozdrawiam

ps to są zegary typowe dla tds-a czyli elektroniczny jest tylko podlicznik i na środku nieszczęsny wyświetlacz od skrzyni

Opublikowano
kupilem drugi razem z licznikiem ponieważ też tak myślałem i jednak to musi być coś z taśmą ponieważ to jest ewidentny zanik niektórych pikseli znajomy co ma pojęcie o tego typu sprawach też stawia na taśme
Opublikowano
u mnie mam osobny wyświetlacz do automatu i jak go wyjmę i otworze to taśma łączy płytkę drukowaną i wyświetlacz szukałem już podobnej taśmy ale nie mogę nigdzie znaleść bo ona musi być taka jak oryginał
Opublikowano
Impex - Perfomance, będą wiedzieć o co chodzi, na allegro są pod nickiem '' Impex1950 '' , już kolego wiem o co dokładnie chodzi, ta taśma łączy się z płytką od przycisku S E M.