Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam nietypowy temat. Za 10 dni kończy mi się BSI 100 000 km / 5 lat, a komputer pokazuje 6 000 km do przeglądu olejowego (mam przebieg 95 000 km). Żeby zrobili mi ten przegląd bez opłaty to muszę mieć max 5 000 km. Czyli najłatwiej byłoby się przejechać w trasę 1000 km, ale nie planuję nigdzie dalej jechać (w tym tygodniu odbieram f10, a e60 będę sprzedawał). Sądzę, że przy sprzedaży auto świeżo po przeglądzie będzie bardziej atrakcyjne dla kupującego. Jak szybko i bez szkody dla auta zmniejszyć ten przebieg do przeglądu? Może ktoś ma patent? Oczywiście nie wchodzi w grę grzebanie w elektronice.
Opublikowano
Wyskocz do Krakowa na weekend, albo jeździj w koło komina. Innych patentów niema.
Opublikowano

Liczyłem na patent typu "każdy km na bardzo wysokich obrotach i 3-4 biegu to 10 km zwykłej jazdy" ale jak widzę cudów nie ma. Musiałbym pojechać chyba i do Krakowa i do Berlina, a raz, że szkoda czasu, a dwa już jutro rano f10 525 xd :)

Przy okazji może ktoś szuka zadbanego e60 z małym przebiegiem i przeglądem w cenie (jak się szybko zdecyduje)?