Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy możecie mi rozkodować błędy z Inpy ?

Inpa działa mi tylko częściowo i nie mam opisów błędów;

klima E714 22

kombi A559 20

HUD A4FB 20

tel/mulf A37D 20

DSC 5DCF A0

5F1A A0

ACC 5D0E 22

D17C 60

LDM 63DD 68

63D0 20

AFS 6140 A0

DME/DDE 4a10 01

42DE 44

42CE 44

426E 44

42AE 44

dzięki i pozdrawiam

Opublikowano

To co podałes to tylko kody :mrgreen: :mrgreen: a to ze nie masz opisów to tylko zła Inpa ....zainstaowac poprawną :cool2:

Z kodów ciężko cokolwiek wnioskować :mad2:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
To co podałes to tylko kody :mrgreen: :mrgreen: a to ze nie masz opisów to tylko zła Inpa ....zainstaowac poprawną :cool2:

Z kodów ciężko cokolwiek wnioskować :mad2:

wszystko fajnie tylko że instalowałem już "tysiąc" Inpa programów i żaden nie działa...jeden który w ogóle coś.... to tylko tyle mogę wejść i odczytać i skasować błędy;

już nie mam siły na marnowanie czasu na kolejne nie działające inpy....co za syf....macie coś sprawdzonego do E60 535d 2007r. ? inpa działająca !obojętnie czy pod XP czy coś innego.....

Opublikowano
Napisz do Capaz on dobrze ogarnia temat
sprzedam części do bmw M5 03.2007r.
  • Zarejestrowani
Opublikowano
Inpa zawsze działa całościowo tylko Ty kolego nie dokończyłeś poprawnie odczytu błędów. To co podałeś to zrzut prowizoryczny który ma na clu poinformować Cię w jakim module i ile błędów się znajduje, potem po kolei musisz wchodzić w każdy moduł i w nim bezpośrednio czytać błędy, wersja INPY nie ma tutaj znaczenia :cool2: A w silniku to na oko masz walnięte świece lub ich sterownik :norty:

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer