Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wiesz na naszych polskich "plaskich" drogach to niestety zadne zawieszenie dlugo nie wytrzyma :D

ja przed zima zadnej predkosci nie czulem i nie wazne czy jechalem sam czy komplet ale w chwili obecnej to troche sie boje!!!

a jak by pojechal do jakiegos magika na ocene:D ??

POZDRAWIAM

Opublikowano
Jedź poprostu na szrpaki koszt ok. 20-30PLN wejdź z kolesiem pod auto niech szarpie a TY obserwuj, najlepiej ręką złapać :D każdy element zawiasu przód i tył i wtedy będziesz miał pewność czy jest ok. Wiadomo, że po zimie i tak trzeba sprawdzić podwozie.
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
Rozumiem ciebie doskonale ja też czekam jeszcze mc i zaczynam zawieszenie dalej doprowadzać :) te bujanie bmw to wogóle jakaś zaraza... no ale masa auta inna ! :) szarpak szarpakiem ja tam wole tradycyjne metody na podnosnik i jechane :) a u mnie to wogóle jest poje... zawieszenie .. :)
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

ja tez do tej pory uznawalem ta metode ale w chwili obecnej tak na czuja to wszystko jest niby dobrze a dopiero w czasie jazdy pokazuje swoje, no ale trzeba bedzie wjechac na kanal i moze cos sie uda znalesc!!!

jak cos to bede pisal!

POZDRAWIAM