Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Kupiłam samochód i chce wymienić podłokietniki od strony drzwi (przód oraz tył) ale potrzebuje fachowej nazwy ponieważ fraza "podłokietniki" daje w efekcie tylko podłokietniki środkowe który u mnie jest w doskonałym stanie. Przy okazji chciałabym wymienić resztę paneli gdyż są już lekko podrapane a lata świetności mają już za sobą.

Zdjęcie poglądowe oczywiście nie chce wersji carbonowej a grafitowy mat jak to było w oryginale.

http://i.imgur.com/B5hJ989l.jpg

Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Koleżanko obstawiam że bedziesz musiała kupic całe boczki drzwi.

Samych podłokietników raczej nie znajdziesz chyba ze w serwisie ale tam pewnie cię porazi cena :)

Wpisz boczki drzwi w allegro czy gdzie tam chcesz kupić i już. Można je bez problemu odkręcić ale chyba kupić osobno już nie. Ewentualnie chyba że znajdziesz jakieś aukcje gdzie ktoś rozbitki sprzedaje na cześci i akurat ci to wykręci :)

szukam
Opublikowano

Znajomy poradził mi żebym odkręciła wszystkie podłokietniki zdarła drobnoziarnistym papierem ściernym starą warstwę tego tworzywa o ile nie zejdzie samo rozpuszczalnikiem i pokryła ją plastidipem dobrej jakości by nie łuszczył się po pół roku lub po prostu poszukała na szrocie interesujących mnie części w dobrym stanie.

Co o tym myślicie?