Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam wypróbować nowa aplikacje z google play na androida, nazywa sie Generali Auto i po zeskanowaniu kodu QR z dowodu auta pozwala na poznanie historii wypłat odszkodowań z polis AC i OC. Fajna sprawa, w moim przypadku 100% zgodności. Można używać przed zakupem auta które jakiś czas jest już w kraju, czy nie miało stłuczek.

http://24.media.tumblr.com/c21ca4dd508c221378762837145e959f/tumblr_mjykn7Jl181qa05h5o1_1280.jpg

Opublikowano

Pokazuje wam prawdę?

Mam auto od wakacji tamtego roku, a pokazało że w 2012 szkoda na 5000-10000zł dane z AC. Zastanawiam się czy poprzedni właściciel faktycznie miał AC i co to było, że wycena tak spora...

Opublikowano
Wydaje mi sie ze mozna to sprawdzic. Odszukaj zaklad ubezpieczeniowy z tego okresu i popros o przeslanie historii ubezpieczenia. Jak potrzebowalem dostarczyc swojemu ubezpieczycielowi historie szkod to ze szczegolami, w tym protokolem zgloszenia i opisem szkody udalo mi sie uzyskac historie.
Opublikowano
W moim przypadku sprawdziło się w 50% w firmowym transicie odczytało szkodę z AC w 2012roku ale znalazło też szkodę z OC w 2008, która nigdy nie miała miejsca, w dodatku auto wyjechało z salonu w grudniu 2008.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
No nie wiem dlaczego tak jest ale ja sprawdziłem 2 auta i niestety zero trafień przez aplikacje :? :? :? :?
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco