Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tylnych prawych drzwiach pogniotły się linki opuszczenia i podnoszenia szyby.

Kupiłem zestaw naprawczy ...i teraz aż się boję tej operacji :(

http://i41.tinypic.com/72r57k.jpg

Może ktoś z Was wymieniał tudzież nawlekał te linki? ...jak to robić? ...znacie jakieś instrukcje??

Generalnie, analogicznie powinienem zobaczyć jak to wygląda w lewych drzwiach ...lecz odpada taka akcja, ponieważ wygłuszenie jest bardzo mocno przyklejone do drzwi ...zrywanie jego powoduje że trzeba je kupić nowe.

Opublikowano

na woreczku z tymi częściami, które zamówiłem jest naklejka firmowa .....sprawdzę jak będę w domu ..może na niej będzie telefon

ps. ten niemiecki filmik mi bardzo pomógł aby oględnie skumać jak ma iść ta linka .....ale co się męczyłem z jej założeniem to MAAAX :shock: ...tak se swoje arystokratyczne rączki pokaleczyłem, że dokończyłem już tą operację w rękawicach narciarskich ....ale dałem radę ...spociłem się też przy tym strasznie :P

Opublikowano

zostało mi stare (oryginalne) ...lecz nie wiem czy cię powinno interesować bo to kółko ma rowki w których ma leżeć linka ....przez to że linka się nawlekła na kółko pogięta to trochę pogięła i 'naruszyła' te rowki kółeczka.

Jak chcesz to mogę zrobić dokładne fotki kółka ...ale to na jutro dopiero bym je wstawił żeby ci pokazać.