Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja źle przeczytałem. Myślałem, że mówisz o zamienniku nowym tańszym od oryginalnego tańszego.

Ja brał bym używkę m pakietową która jest cała nie połamana. Zamiennika raczej bym nie kupił.

Opublikowano

Przecież to jest czysta ironia ze strony sprzedawcy. Nie podoba się cena to nie kupujesz i tyle. Sam zresztą podałeś jeden wystarczający argument: zamiennik jest nowy. W dodatku pytasz o argumenty a sam z góry napisałeś, że używany oryginał jest "na pewno lepiej spasowany" :) Bez urazy ale mi też by się nie chciało tracić czasu na rozmowę z takim klientem :) Parę rzeczy zdarzyło mi się sprzedawać na allegro i pełno jest takich osób co piszą tylko po to aby się powymądrzać.

Poza tym, lepiej porównaj ceny nowego oryginału z nowym zamiennikiem, albo używany oryginał z używanym zamiennikiem i wtedy podejmuj decyzję :)

Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano

Używany oryginał 1000 zł a nówka zamiennik 1200 ...

Nie miałem zamairu sie wymądrzać tylko na prawdę jestem ciekaw skąd taka cena, nie chciałem się z nim kłócić ani nic z tych rzeczy, miałem tylko nadzieję że może mi napisze jakiś sensowny argument, bo gdyby napisał że jest lepiej spasowany niż oryginał czy tez lepsza jakość materiału,tudzież bardziej wytrzymały, to może i bym się zdecydował na kupno, a że mnie olał to jest w plecy 1200 jego strata

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja zamierzam kupic u tego sprzedawcy ten zderzak http://allegro.pl/bmw-e39-95-03-zderzak-m5-m-power-pdc-spryskiwacze-i3533279364.html

moze ktos bral cos u niego?

Obecnie:

F11 530d M-Pakiet 2013

F10 520D M-Pakiet 2012

F25 X3 2012r.

Było:

1.E36 320i Coupe

2.E36 323i Coupe M-Pakiet

3.E46 320D Touring

4.E46 330xd Touring

5.E39 525D Sedan M-Pakiet 2000