Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od jakiegos czasu zaczeła mi skrzypieć kierownica przy skrecaniu.Na zewnatrz nic nie slychac jedynie w środku auta.Kolejny problem to jest wyswietlacz na srodku kokpitu .Dwa tygodnie temu zaczal mi sie wylaczac i wlaczac po chwili.Pozniej mialem tydzien spokoju i problem dzisiaj zas powrocil.Wylacza sie i miga jakby nieumial sie zalaczyc.Radio przy tym nie dziala.Mial moze ktos z was takie problemy?

Opublikowano
O skrzypieniu jest watek, z tego co pamietam to zwijacz taśmy airbagu skrzypi ale mogę się mylić. U mnie też szwankuje wyświetlacz czasem jak wł. auto długo startuje bądź jak wkładam płytę do navigacji to wyskakują paski jak by sie coś zawiesiło , po chwili wszystko wraca do normy :mad2:
Opublikowano
Driver pytalem sie znajomego i powiedzial ze to tez ta tasma bo myslalem ze to moze byc lozysko ale jak jest wylaczony zaplon to nic nie trzeszczy,Dziekuje za pomoc,a jaki jest koszt tej tasmy??musze wymienic je czy wystarczy rozkrecic kierownice i poprawic ta tasme?
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Miałem wymienianą maglownicę, po wymianie piszczenie ustało. Zaznaczam że nic z taśmą nie robiłem, nie smarowałem itp. Może w moim przypadku akurat nie piszczała taśma ale objawy wszystkie na to wskazywały.