Skocz do zawartości

Rysowanie czarnych kresek o szerokości 235mm na asfalcie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Jakie długie kreski da się narysować E38 jak się wyłączy trakcję ?

ktoś testował ?

jak to się ma na konkretnych silnikach ? 2.8 też robi kreski ?

Opublikowano
Najlepiej zaciągnij ręczny i weź auto na hol...bedziesz mógł zrobić kreski takie długie aż się opona zetrze... a potem nawet zrobisz kreski aluminiowe...Nie było tutaj chyba głupszego tematu :duh: :mad2:
Opublikowano
Założyciel tematu to taki forumowy kretynek Arturze. Nie warto się nim przejmować, ani tym bardziej podejmować z nim dyskusji. Może realizując swoje pomysły zaliczy w końcu jakąś palmę i będzie po kłopocie...
Opublikowano
Najlepiej zaciągnij ręczny i weź auto na hol...bedziesz mógł zrobić kreski takie długie aż się opona zetrze... a potem nawet zrobisz kreski aluminiowe...Nie było tutaj chyba głupszego tematu

aluminiowe już trochę mi wyszły jak mi opona pękła z tyłu i trzeba było dojechać.. bo się tych śrub nie da odkręcić i auta podnieść,

ale się z resztek dymiło :)

Założyciel tematu to taki forumowy kretynek Arturze. Nie warto się nim przejmować, ani tym bardziej podejmować z nim dyskusji. Może realizując swoje pomysły zaliczy w końcu jakąś palmę i będzie po kłopocie...

spoko luz, nie każdy musi łapać po co komu takie "dziwne rzeczy", o jaką palmę chodzi ?

Opublikowano

Może i jest troche kretynem, ale widać że to jego pierwsze BMW, a z takim silnikiem to wysokie loty :mrgreen:

Ale pytania niektóre należą do kretyńskich :mad2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie latam nim, bo przy lądowaniu się zawieszenie rozwali ;) - 2090kg

od latania 250km/h+ i w powietrzu są francuzy (mają kule albo panamerowate amortyzatory)

e38 750 to auto na co dzień na miasto a na długie trasy (lub jak to mawiają na niedzielne przejażdżki ;) ) są inne

co do kresek - w e38 nie wypada ich rysować (to nie m3?) ?

Opublikowano

lol, widziałem :)

moje miało powiedzmy że "M pakiet" dla 7mek (tylko naklejka z tyłu chyba była m3..., ślady po kreskach są niedomyte ;) ) ,

osobiście z niego jeszcze brewki odklejałem bo na szczęście poprzednik większość pozdejmował

btw B7 da się kupić, częste są ?