Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
Opublikowano

Próbowałem wyciągnąć przedni zagłówek by zamontować prowadnicę do pasów (akcesorium od BMW - taką część dla "emerytów" by za daleko nie sięgać w poszukiwaniu pasów) i za "chiny ludowe" zagłówek nie chce się dać wyciągnąć... dochodzi do ostatniego ząbka i nic.

Z tylnymi nie ma w ogóle problemu... ale ja potrzebuje akurat przedni ściągnąć :duh:

Opublikowano

Ooo.... ale numer... ma to jakies uzasadnienie typu bezpieczeństwo? inne zastosowanie?

Nie rozumiem tak skomplikowania tematu wyjęcia zagłówków??? W czym rzecz?

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
W zagłówkach jest nabój który odpala razem z poduszką :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

koledzy czy Wy o tym naboju w zagłówku to poważnie mówicie ?

Czy to tylko jakaś przenośnia dotycząca sytuacji jakiej nikomu na drodze nie życzymy -

Pytam, bo zastanawiałem się nad takim zakupem dla pasażerów z tyłu:

http://www.mobilator.pl/zaglowki-lcd-audio-video--dvd-dvd--produkt-618.html#6

jednym słowem DVD w zagłówkach, no a zakup wiązał by się z całkowitą wymianą zagłówków na takie jak w linku.

XmaX
Opublikowano

no to zmienia postać rzeczy.

zobacz proszę na ten film:

podczas filmiki ok w 1:36 sekundy widac jak zagłówek odskakuje SAM w górę,

czy to właśnie działanie tego łądunku ?

XmaX
Opublikowano

Tak byłem w aso rozmawiałem na ten temat.

Zagłówki są połączone z poduszkami, całym systemem.

W przypadku wystrzelenia poduszki zalecane są też wymiany zagłówków.

XmaX
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano
Panowie czy wyjaśniło się coś z DVD w zagłówkach. Nie ukrywam ze również jestem zainteresowany tym tematem. A jak wyglądałaby przeróbka obecnych zagłówków. Co z gwarancja i ewentualnym odszkodowaniem w razie wypadku? Miałem takie DVD w zagłówkach w Passacire B5FL w 2001r. Cisza jakby dzieci nie było w samochodzie. Az miło podróżować. A może lepszym wyjściem byłby montaż centralnego DVD albo Blu-Ray w podsufitce?
Opublikowano
Panowie czy wyjaśniło się coś z DVD w zagłówkach. Nie ukrywam ze również jestem zainteresowany tym tematem. A jak wyglądałaby przeróbka obecnych zagłówków. Co z gwarancja i ewentualnym odszkodowaniem w razie wypadku? Miałem takie DVD w zagłówkach w Passacire B5FL w 2001r. Cisza jakby dzieci nie było w samochodzie. Az miło podróżować. A może lepszym wyjściem byłby montaż centralnego DVD albo Blu-Ray w podsufitce?

Ja kupilem akcesoria do trzymania iPada w zaglowku i jestem bardzo zadowolony! :cool2:

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
Opublikowano
Potwierdzam ,nic nie przebije iPada (lub dwóch = dwie córki) :D