Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie auto na zimnym grzeje swiece krece z 5-6 sek, zaczyna chwytac i zapala.Mam pytanie czy wymiana swiec moze cos pomoc??Chcialem dodac ze pompa suchutka i zalozony zaworek zwrotny z gruszka od pompy do filtra paliwa

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

e36 touring 325tds 1999r---obecnie

Opublikowano
jak odpali to wydaje sie ze rowno chodzi:/ a teraz takie pytanie nie z tematu odnosnie jeza probowalem go naprawic ale nic jezeli radiator zewrze z masa to chodzi na max obrotow dmuchawa ale nie daje ciepla tylko wieje zimno czy jezeli on jest zepsuty i tak dziala powinno leciec cieple powietrze??

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

Opublikowano
to sprawdź świece bo może nie wszystkie grzeją ewentualnie wymień jeśli chcesz mieć spokój na jakiś czas :D hmm jakiego "jeza" bo za bardzo nie wiem o co chodzi ?
Opublikowano
bo bodajrze w isce nie posiadasz climatronika tzn.rezystor dmuchawy:)

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

Opublikowano
Dzis rano dokladnie 1 stopien na dworze wsiadam otwieram maske pompnalem gruszke jeden raz i twarda:).Wsiadam zapalam krece i tyk tyk potem trzesie cala buda i po dluzszym kreceniu wskakuje na te 900 obotów:)Czyli raczej swiece??

E36 1.8is 93r ---bylo

E36 1.8tds 96r---bylo

e39 523i 96r---bylo

Opublikowano

Wymień świece żarowe.

teraz takie pytanie nie z tematu odnosnie jeza probowalem go naprawic ale nic jezeli radiator zewrze z masa to chodzi na max obrotow dmuchawa ale nie daje ciepla tylko wieje zimno czy jezeli on jest zepsuty i tak dziala powinno leciec cieple powietrze??

W innym temacie pisałeś o problemie z układem chłodzenia-nie ma obiegu,wiec nie będzie ciepłego powietrza.

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg