Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam angielska wersje, teraz go przywioze do polski i zeby zarejestrowac trzeba bedzie zmienic lampy, slyszalem ze jak sa soczewkowe to mozna zmienic kąt swiecenia w komputerze, czy to prawda? czy zmienial juz ktos?

Ja mam zwykłe nie xenon, poziomowane soczewkowe, jak to zmienic? z anglika na europejska wersje? czy musze kupic całe lampy?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

tak i nie

maja przelacznik jak zdejmiesz dekiel ,to kolo zarówki zanjdziesz przełacznik ale tylko zrobisz kat zerowy po przelaczeniu (amerykanski) zeby nie oslepialo kierowcow ruchy prawostronnego

azeby lapy swiecily jak w ruchu prawostronnym czyli oswiecaly wiecej prawe pobocze a nie waliły po gałach tych z lewej strony co nadjeżdzaja to musialbys rozkleic lampe wybebeszyc i obrócić płytki na drugą strone ażeby kąt odcięcia był prawidłowy.

ale nierobiłem tego wiec niewiem czy te płytki są przykrecone tylko czy zanitowane. musisz sam zobaczyc.mysle ze warto ale slyszlem ze te lampy ciezko sie rozleja bo lubia sie klosze lamać

pozatym na kloszu jest symbol ze to lampy do ruchu lewostronnego czyli nawet jak beda dobrze swiecic i niebedziesz nikogo oslepiac to moze i tak sie glina lub diagnosta przyczepic jak to w pl :/

wiec pomysl czy niewarto sprzedac lepiej lampy w uk i kupic inne w pl -prawidlowe

niepowinny byc drogie bo to zwykle jak napisales bez xenon

pozdro :cool2: