Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niech prześle skany książki i wrzuć do tematu, w oczy rzuca się wyżarta uszczelka drzwi kierowcy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Wczoraj zobaczyłem to ogłoszenie i od razu pomyślałem, kiedy znajdzie sie na forum?

I długo nie trzeba było czekać.

Auto z marca 2004 więc do 2005 trochę brakuje:)

Było już auto od nich

viewtopic.php?f=44&t=210937

Kolega był oglądać i pisał mi, że masakra :duh:

Geneneralnie sprzedający ma co tydzień - dwa jakieś błyszczące e60 rok 2004 - 2005 w cenie do 35tys

A ceny pozostałych jego aut również są bardzo dobre, więc czujność wzmożona.

A taki sam opis przy każdym z tych aut sprawia, ze nie wierzę w ani jedno jego słowo.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Auto pięknie wygląda na fotach obrobionych w fotoshopie ,ale za taką cenę pewnie TYLKO postawić pod domem i podziwiać . Nawet jeśli to rocznik 2004 a nie piąty to za taką cenę jest podejrzane bardzo .
Opublikowano
Auto pięknie wygląda na fotach obrobionych w fotoshopie ,ale za taką cenę pewnie TYLKO postawić pod domem i podziwiać . Nawet jeśli to rocznik 2004 a nie piąty to za taką cenę jest podejrzane bardzo .

Ale najlepsze jest to, ze to ich chyba siódme e60 za taką cenę - skąd oni to biorą??? :duh:

Kolega co oglądał poprzednie mówi, że ksiazka serwisowa to jakiś kawałek kartonu z pieczątką :duh:

Mnie osobiście wydaje się, ze Włosi pozbywają sie taksówek.... ale to tylko przypuszczenia.

Opublikowano
... dzieci mają taki wierszyk: "gówno zawinęło się w papierek i udaje, że cukierek" a tu motto "firmy"...
Opublikowano
... dzieci mają taki wierszyk: "[bAD] zawinęło się w papierek i udaje, że cukierek" a tu motto "firmy"...

Ale Polski klient uwielbia takie "łakocie" :mad2:

Opublikowano

Auto ma w tyłku z 400k km :). Jak ten samochód ma orgyginalny lakier to ja jest Św. Piotr. Z Włoch i oryginalny lakier? Sprzedawca niezle zdesperowany, oddaje auto za 70% i jeszcze ma wszystko TIP TOP ideał jak z salonu. Zdjęcia tak obrobione w Photoshopie, że można by znich kreskówkę zrobić. :mad2:

Kijem bym tego szajsu nie dotknął.

Jak chcesz marnować czas to jedź obejrzeć, ale zapewniam Cię, że wrócisz rozczarowany.

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

Opublikowano

Ale najlepsze jest to, ze to ich chyba siódme e60 za taką cenę - skąd oni to biorą??? :duh:

Przecież w Polszy wszyscy handlarze dokładają do interesu żeby klient był szczęśliwy :mrgreen:

Opublikowano

Auto ma zepsuty lakier!!! Taki kolor nigdy fabryki nie opuszczał! Środek to samo!!!

Wiem, że to komputerowa twórczość handlarza! Ale fakty są takie, że nawet w prospektach BMW ten kolor nie wyglądał TAK!

Opublikowano

Przecież w Polszy wszyscy handlarze dokładają do interesu żeby klient był szczęśliwy :mrgreen:

Ciekawe czy olej i fitry wymienili przed sprzedażą :D

Sprzedam nowy filtr powietrza MANN C31143 BMW E60 E61 E63 E64 - 90 zł z wysyłką

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ludzie, te auto jest rok w ogłoszeniach. oglądał go znajomy znajomego.

nie wiem co zrobili z nim od tamtej wiosny ale podobno były super zacieki na lakierze.

Opublikowano
nie wiem co zrobili z nim od tamtej wiosny ale podobno były super zacieki na lakierze.

Pewnie dobrą polerkę :D Czyli kolejna okazja w Włoch :D Chyba właściciel czyta ten temat bo w ogłoszeniu rok produkcji jest poprawiony na 2004

http://i.imgur.com/1eobHTS.png
Opublikowano
Panowie swoja droga ogladam od dluzszego czasu rynek cenowy e60.Nie oszukujmy sie ten samochod juz jest stary poczatek produkcji 2003 ma juz matematycznie 10 lat i cena 35 tys jest normlana cena rynkowa tego auta plus minus.Bedac w Niemczech te auta z przelotem 240 ty moza kupic za 7 ty euro.Takze niewiem skad wasze zdziwienie co do ceny...
Opublikowano

My tu sobie gadamy a auto się chyba sprzedało w jeden dzien od ukazania ogłoszenia... Czyżby siła fotoshopa???

A miałem je jechać jutro rano oglądnąć dla kolegi....

Opublikowano

Faktycznie, dzwoniłem do sprzedawcy i samochód już jest sprzedany. Dzięki za odpowiedzi w temacie, bo w sumie w pewnym momencie byłem zdecydowany żeby jechać, a gdyby z samochodem było coś nie tak to tylko straciłbym kasę i czas. Dzięki również dla Bronxa za pomoc.

Teraz chyba będę dalej przeglądał ogłoszenia. Jak myślicie, da się znaleźć E60 w dobrym stanie w cenie do 40 tys. zł? W sumie nie mam dużych wymagań co do wyposażenia, chcę tylko 530D z manualną skrzynią biegów, skórzanymi fotelami, klimatronikiem i najlepiej z dużą nawigacją. No i jeszcze najlepiej żeby kolor był czarny lub właśnie niebieski ;)

Opublikowano
Jak ktoś kupował tylko oczami, to mogła zejść.

Skoro dzwoniłem do gościa ok 15 i jeszcze było aktualne a o 20 zakończona aukcja to wątpie, ze ktoś nią chociaż z placu wyjechał by sprawdzić.

Dla takich klientów właśnie są te "okazje":)