Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki :)

A podeślesz mi jak wygląda taka blacha?

Zastanawiałem się nad tym, bo w opisie pasuję do tego amortyzatora ale co do blachy to nie mam pojęcia ...

Opublikowano
Ja przetoczyłem swoje poduszki u tokarza z 14 na 16mm pod amortyzatory Kayaby i smiga mi to do tej pory. Autem jezdze duzo, po naszych wspanialych drogach i do tej pory jest ok. Oczywiscie planuje zmienic na dedykowane i nie dziadowac. Ale to tanie i dobre rozwiazanie na szybko. Materialu zostalo naprawde duzo i raczej nie ma co panikowac :) Waznym jest, zeby tokarz zrobil to dobrze i osiowo :)
Opublikowano

Właśnie myślałem o tym.

Tylko obawiam się, jak po miesiącu okaże się że znów musze robierać samochód żeby wymienić poduszki to bez sensu :D

Opublikowano
Mialem podobny dylemat. Ale wyszlo tak, ze przetoczylem i jak do tej pory jest w porzadku. Ostatnio nawet byly sprawdzane przez moich najlepszych na swiecie mechanikow (pisze to calkowicie na powaznie) i dalej maja sie dobrze. Jedyne co, to wiem, ze byly w dobrym stanie wiec oplacalo sie to zrobic. Jak masz wolny hajs to kup nowe. Jak nie, to masz odpowiedz ;) Decyzje zostawiam Tobie :)
Opublikowano

Jednak kupię nowe poduszki, tylko mam do Was pytanie apropo tych " blach " które muszę dodatkowo mieć .

Nie mam pojęcia o jaką chodzi i jak jej szukać ewentualnie na allegro.