Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

koledzy, co sądzicie o takim lusterku z białym kierunkiem do e39 touringa (shadowline)? Samochód jest cały czarny, mam białe kierunki z przodu i po bokach (pracuję nad tyłem) - jak sądzicie - jak by to wygłądało z takimi lusterkami:

http://www.dagmar.win.pl/sklep/shopping/product_enlarge.php?id=119

Warto :doh: czy raczej będzie to badziewne :oops: ??? :doh:

Pozdrawiam....

Opublikowano

Dzięki niew za opinię - mam już jedną (tym cenniejszą, że jeździmy tym samym), a o zderzaku myślę, myslę, problem w tym, że nie chciałbym "dokładek" z allegro za 200pln, a oryginał uzywany od 1500pln :( , więc chwilę to potrwa :? - a te lustraka mnie zastanowiły - też mam mieszane uczucia - lubię oryginalność :P , ale nie chciałbym popaść w badziewie i wiejski tuning - dlatego się zastanawiam :doh:

Pozdr.....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ssiruss tam oprócz nakładki na zderzak to jeszcze dużo innych plastików trzeba wymienić i raczej tanio to nie będzie ( wiem bo robiłem taką wymianę u siebie ). Inna sprawa, że zderzak od M jest o wiele bardzie wytrzymały ( nie łamią się tak szybko te wszystkie plastiki ).
Opublikowano

napisze ogólnie:

dobrze w nich widać pomimo tego że jak niektórzy twierdzą są małe,są opływowe i mi np. w e36 podobają się,

co do e39 , e38 itp. to raczej mają te lusterka za mało"powagi" a już na pewno nie z kierunkiem,

a co do ceny to chyba w jej granicach powinny mieć podgrzewanie???

napewno będzie ci go bardzo brakowało jak zmienisz (mi brakuje). :hand:

Opublikowano

jeżeli mogę to wtące swije 3 grosze :) Mam podobne, bez kierunków, w e36. Ładnie to wygląda ale po pierwsze cieżko mi było sie przyzwyczaić do mniejszego pola widzenia, teraz jest ok ale w mieście czasem niewidać wszystkiego. Po drugie niezamieniał bym ich jeżeli oryginlne mają podgrzewania - tak jak mowili przedmowcy. Mi też bardzo tego brakuje bo przydatna rzecz :mrgreen: . A po trzecie mam u siebie juz drugi komplet bo poprzednie (oryginalne m3) stały sie łupem bandyty :duh: na szczęście stało sie to poprzedniemu właścicielowi :twisted2: i nie jest to regułą. Także ja bym tego nie robił, lepiej dozbierać jakieś ładne felgi i lekko obliżyć i juz jest można wyróżnić :mrgreen: jeszcze wypolerować lakier, czarne bmki mają ten styl :cool2: Ale jak sie Tobie podobają to nic mam do tego, ja bym jednak nie zmieniał :twisted2:

Ps. Jak już przód jest juz biały to teraz pora na tył- od tego bym zaczął :twisted2:

Pozdrawiam i życze owocnych modyfikacji :wink:

Opublikowano

Serdecznie Wam wszystkim dziękuję za wszystkie - opinie - już wiem co robić, bo jesteście zgodni :wink:

Pozdrawiam .........