Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , jak w temacie chcę zmienić u siebie wnętrze chodzi mi głównie o fotele .. gdyż moje z racji wieku i przebiegu samochodu są bardzo zmęczone ... Ale tu pojawił się problem , otóż deskę w aucie mam złożoną z dwóch kolorów , góra deski jest czarna , dół wraz z tunelem środkowym dywanem oraz listwami przy prograch są beżowe .Boczki mają góre czarną dół beżowy . Osłony słupków są jedno częściowe i są w kolorze czarnym . Więc z racji tego że na allegro jest praktycznie nie możliwe do kupienia foteli w beżowym welurze , bądź skórze zastanawiam się nad czymś innym ... Tylko do tego dywanu i tunelu nie wiem co będzie pasowało tak żeby to miało ręce i nogi .. Bo czarna skóra czy szary welur myślę że średnio będzie wyglądał ...Więc jeszcze jako tako tunel i dół deski byłbym w stanie wymienić na czarny czy szary to dywanu bym nie chciał ruszać i się z nim bawić ... Nie wiem jak by wyglądała czarna deska i tunel z boczkami , czarna skóra i ten beżowy dywan ? Może wy macie jakieś pomysły jak to można zrobić żeby to miało ręce i nogi i jakoś wyglądało ?
Opublikowano
Od e32 pasuja fotele choc z kanapa tylna bedzie lekki problem ale wchodzi i mozesz kupic w koloze bezowym na alledrogo.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Że fotele od E32 pasują to wiem , tylna kanapa na upartego też wejdzie ale dość ciasno.. przeglądałem allegro to znalazłem dwa fotele do E32 w miare stanie i całe wnętrze z E34 z fotelami w złym stanie ale dobrą kanapą , jakby kupić oba może by coś się złożyło jedno ... Jednak myślałem już nad czarną bądź siwą skrórą tylko nie wiem co jeszcze by trzeba było wymienić że to wyglądało i miało ręce i nogi...