Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Dzisiaj cofałem w terenie bunią, a że mam dość nietypowe/ori dokładki, które po bokach od spodu mają plastiki które lekko wiszą to złapały pewnie o ziemie i zanim to zauważyłem ujechałem już jakieś dobre 10m. Dokładkę z jednej strony zdarło, obróciło i przetarło w miejscu gdzie dokładka przylega z lewej strony do zderzaka.

Zamalowałem kreske czarnym markerem, jednak biały podkład lekko widac. Poradźcie chłopaki czym to zamalować? czy są jakieś kredki/mazaki pod kolor bmw, do hondy kiedyś kupiłem coś jak lakier do paznokci i efekt był dość doby. Z góry dzięki

Opublikowano

Jedz do mieszalni, oni ci obmierza kolor na aucie i bedziesz mial idealnie w kolor.

Twoj kolor tez ma swoj kod, mozesz go wygooglowac np po nazwie lakieru - jest na kielichu. Natomiast lepiej udac sie do mieszalni bo lakier bedzie bardziej odpowiadal temu co masz teraz na aucie a nie jak miales, kiedy wyjechalo z fabryki.