Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mimo, iż jestem amatorem, to nawet ja widzę, że lewy tył coś kiepsko spasowany, a wręcz tragicznie i mnie osobiście rażą takie defekty na aucie.
Opublikowano
Wątpie żeby ktoś widział i słyszał, skoro została "świeżo" sprowadzona, a właściwie przyjechała o własnych siłach z Chemnitz. To na początek duży plus :mrgreen: Nareszcie jakiś inny (podoba mi się) kolor, już od tych srebrnych i czarnych można zeza dostać. Przebieg pod społeczne zapotrzebowanie. Brak normalnych zdjęć środka.
Opublikowano
Kolor piękny i to chyba koniec jej plusów. 170 tys tylko nalatane, ani troche w to nie wierzę. Tył koślawy, koncówka wydechu nawet nie pasuje w wycięcie pod zderzakiem. Z opisu wynika że ma DSP a na monitorze nie widzę opcji DSP przez którą wchodzi się w equalizer i ustawienia dźwięku. W Bielawie i okolicach sami handlarze i kombinatorzy. Może da się z tego zrobić ciekawe e39 , a może to być studnia bez dna.