Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to i ja mam zle wiesci, okazuje sie - że nie będę miał do czwartku wymienionych sprezyn - mam do wymiany amorki z przodu - jeden już nie wytrzymał i się wylał (nawet wiem na którym zakręcie;p) także zamówiłem bilsteiny b6 sport i miejmy nadzieje że z eibachami pro kitami będzie ładnie pasować...

ale na zlocie sie pojawie - tylko nie szaleje ;)

@hipek: do torunia kostka się zrośnie:d przecież nie jedziesz tam biegać ;)

Opublikowano
a ja sobie kostke skreciłem :cry2: ...niestety nie bedzie mnie na spocie i Toruń też sie oddala..

Czasem tak bywa, zdrowiej

PS. jak lewą to możesz jeździć :mrgreen:

no wlaśnie facking prawą i nciskanie na gaz boli niesamowicie :cry2: ...może na Toruń dam radę namówić dziewczynę ale...wiecie jak to jest :)

Opublikowano
Tak rufio lewy przód ;) może za szeroki łuk na ringu też się przyczynił ale gwoździem do trumny był zakręt z wisłostrady na marymoncką koło mostu północnego (ładny ślimak prawie 270 stopni :P) 85-90 km/h.... tam mi "pękł"....
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to i ja mam zle wiesci, okazuje sie - że nie będę miał do czwartku wymienionych sprezyn - mam do wymiany amorki z przodu - jeden już nie wytrzymał i się wylał (nawet wiem na którym zakręcie;p) także zamówiłem bilsteiny b6 sport i miejmy nadzieje że z eibachami pro kitami będzie ładnie pasować...

ale na zlocie sie pojawie - tylko nie szaleje ;)

@hipek: do torunia kostka się zrośnie:d przecież nie jedziesz tam biegać ;)

to by tłumaczyło dlaczego u Michała 335i poczułem troche komfortu ,nie zapomnij tez górnych mocowan wymienic nie sa drogie a pózniej dwa razy robota ,troche tych amortyzatorów robiłem dlatego powiedziałem Ci ze dzien a nawet dwa :wink: mnie jutro nie bedzie :cry: musze pobyc troche z rodzina ale podobno mam byc za 2 tyg pod warunkiem ze bede o normalnej godzinie wracał z pracy :mrgreen:

Opublikowano
Widzę że wspominacie o zawieszeniu, więc podpytam w jakiej cenie chodzą nad Wisłą bilsteiny b6 sport, caly komplet do 330d :?: . Z góry dzięki za info.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
ja niewiem czy bede bo chyba do Bialki polece

Lataj, lataj, kupisz benzynę to na tyłku będziesz siedział :D

no wlaśnie facking prawą i nciskanie na gaz boli niesamowicie ...może na Toruń dam radę namówić dziewczynę ale...wiecie jak to jest

Napisz na forum, że szukasz chętnego, który zawiezie Cie Twoim 335d do Torunia - założę się że ustawi się kolejka :D

ps. ja dziś odpadam :(

Opublikowano

mam nadzieje że dziś nikt nie będzie chciał się killować... :) z wylanym amorkiem jeżdżę jak ciapka ;)

Co do bilstienów - niestety nie będę ich miał - czas oczekiwania to 14 dni;/ więc niech się walą na buzię ;) będę miał zwykłe szajsy ;) do zawieszenia sportowego....

A tak na marginesie bilsteiny b6 pasują tylko do standardowego zawieszenia, więc jak ktoś ma opcję "sportowe dostosowanie podwozia" - jak ja... to ni huhu.... :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tez się pojawię :). Zabieram ze sobą kompa więc jak coś to można coś zakodowac ;)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
O Toruniu pamiętaj. Ojciec dyrektor liczy na sporą frekwencję ;) W niedzielę chyba nie wymiękniesz?

Chyba nie wymięknę, będę się starał pojechać.

Wlodi a masz kabelek dla tych nowszych wersji, tzn chyba od 03.2007 r ? Kiedyś był kolega, który też kodował, ale niestety ja się nie załapałem z uwagi na rocznik auta :?

Opublikowano

Witam,

Tez postaram się podjechać koledzy, tym razem nie będe się wychylał i przyjade 535. Kolego z kompem z mojej uda Ci się wykasować błąd poduszek, wczoraj zdejmowałem boczek z drzwi i wyskoczył błąd poduszek.

Pozdr.

Opublikowano
Tez się pojawię :). Zabieram ze sobą kompa więc jak coś to można coś zakodowac ;)

Chętnie skorzystam :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O Toruniu pamiętaj. Ojciec dyrektor liczy na sporą frekwencję ;) W niedzielę chyba nie wymiękniesz?

Chyba nie wymięknę, będę się starał pojechać.

Wlodi a masz kabelek dla tych nowszych wersji, tzn chyba od 03.2007 r ? Kiedyś był kolega, który też kodował, ale niestety ja się nie załapałem z uwagi na rocznik auta :?

Moj koduje ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Tez postaram się podjechać koledzy, tym razem nie będe się wychylał i przyjade 535. Kolego z kompem z mojej uda Ci się wykasować błąd poduszek, wczoraj zdejmowałem boczek z drzwi i wyskoczył błąd poduszek.

Pozdr.

Nie obiecuje. Na mojej starej e46 wszystko na INPIE smigalo super ale na e93 ma jakies fochy. Moze z e60 nie bedzie problemow.