Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Faktycznie na stronce jest taka opcja, tylko że w moim przypadku to nie działa :( (opcja data pierwszej rejestracji w Polsce rozpoczyna się od 2011 w dół... :() Myślicie, że jak ściemnię, że dwa lata temu była rejestrowana to doślą instrukcję mimo to?!
Opublikowano

A ja nie wiem czy działa, bo nie ma możliwości wprowadzenia prawdziwych danych: samochód jest z 2010 a zarejestrowany w po raz pierwszy Polsce w 2013 (czego nie da się wpisać, a z rozwijanego paska można wybrać max. 2011 r) :evil:

Prośba - jeśli komuś się udało to może prześlecie mi instrukcję (E91 lift 320d)

Z góry dzięki :D

Opublikowano
A ja nie wiem czy działa, bo nie ma możliwości wprowadzenia prawdziwych danych: samochód jest z 2010 a zarejestrowany w po raz pierwszy Polsce w 2013 (czego nie da się wpisać, a z rozwijanego paska można wybrać max. 2011 r)

Prośba - jeśli komuś się udało to może prześlecie mi instrukcję (E91 lift 320d)

Z góry dzięki

Link podany przez ewrybady kilka postów wyżej działa - sprawdziłem ponownie.

Nie rozumiem, co ma wspólnego wpisywanie danych z pobieraniem instrukcji obsługi :shock: :?:

Pozdrawiam
Opublikowano

Też pisałem ale do mocher 30 - bez echa. Mam wrażenie, że taki forumowicz nie istnieje albo jakiś słup :mrgreen:

Takie niedziałające wątki powodują BAŁAGAN a admin zajęty :cry:

Pozdrawiam