Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Takie autko BMW 318d

Rozkodowany VIN

W ogłoszeniu napisane jest, że auto jest po wymianie paska rozrządu. Sądziłem, że te autka są na łańcuchach?

Generalnie autko ma być dla kobitki.

Ile może palić? i jak wygląda sprawa z dynamiką przy tym motorze?

Warte zainteresowania?

dzięki i pzdr.

Opublikowano
Pasek rozrządu to on może wymienić ale w gaciach:) Może chodizło mu o pasek klinowy;/ Druga sprawa tak że cena niska, nerki od R6 chromowane, i lepiej poszukaj 320d - dużo lepszy i trwalszy silnik - ten nadzwyczajnie NIE JEDZIE.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale chyba nie za 16k? Bo 320d w takiej cenie to wogóle cud, jeśli ruszy :mrgreen:
Opublikowano
Kierunki po bokach biale, przy przednim zderzaku cos kombinowane, nerki nie od tego modelu. Ostroznie... :nienie:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli już oceniać, to zderzak też z innej parafii.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Się ktoś nie zna (wnioskuję po tulejkach i filtrze silnika), jedzie do sklepu, tam mu nagadają, że im większy aku, tym lepszy.

Sprzedawca się cieszy, że skasował za większy aku, a klient, że ma super baterię.

Jak u większości mechaników/sprzedawców :|

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a jak popiołka i roletka korytka?

czarne mogą być?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Lift byl w marcu 2003r,swiatla przednie i tylnie poliftowe.Auto bardzo oszczedne jezdzi na oparach doslownie,ja sobie chwale ten bezawaryjny motor tyle ze ja mam cr. Edytowane przez jacekmury1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Owszem.

Z wcześniejszego postu wynikało, że lift lamp był w 2003.

Opublikowano

Dzięki Panowie. Rozumiem, że sugerujecie, że był jakiś dzwon (nerki, zderzak). Choć z drugiej strony przy aucie, które ma tyle lat trudno się spodziewać, że jest "bezwypadkowe".

pzdr.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I dlatego pewnie sprzedawca nie zaznaczył tej opcji w ogłoszeniu, najprościej zapytać co wie, przy tej cenie to raczej nie ma co oczekiwać igły :lol:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.