Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak czytam o zaletach i wadach.. Wadę większego zużycia zawieszenia jeszcze mogę znieść ale piszą ze przy jeździe z większymi prędkośćiami nie jest wskazane na dystansach.. Jeździ ktoś ? Jakie wrażenia..?
Będziesz Miał Wydatki...
  • Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Faktycznie tyl wyglada tragicznie :D

Sam zastanawiam sie na dystansami do siebie mimo, ze mam 19' 9,5 cala z tylu i 285 laczek, to chetnie troche bym wysunal, ale tez obawiam sie tych duzych predkosci :twisted:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mam taki komplecik dystansów, jak chcesz to możesz najpierw przymierzyć czy wypróbować, jak co to nie planuję ich używać :) pisz pw
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Panowie chyba troche zbaczamy z tematu jaki jest w tym watku.. Proponuje PW :) A tymczasem czekam nadal na propozycje co do miejsca kolejnego spotkania... Jakies pomysly?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Faktycznie tyl wyglada tragicznie :D

Sam zastanawiam sie na dystansami do siebie mimo, ze mam 19' 9,5 cala z tylu i 285 laczek, to chetnie troche bym wysunal, ale tez obawiam sie tych duzych predkosci :twisted:

Jak kupisz dobry dystans(firmowy),a nie z plasteliny to i 300km/h nie bedzie problemem.Miałem dystanse w e39 i nic się nie działo.Fakt że dałem za cztery 360€.

Opublikowano
Panowie chyba troche zbaczamy z tematu jaki jest w tym watku.. Proponuje PW :) A tymczasem czekam nadal na propozycje co do miejsca kolejnego spotkania... Jakies pomysly?

Teraz to już można powoli myśleć o tym "integracyjnym" spotkaniu w końcu? :norty: I oczywiście ruszyliśmy temat Autoshow w Rotterdamie.

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano

Taa wstepnie jestesmy umowieni na Rotterdam.

Integracyjne spotkanie jak najbardziej :) Panowie zblizaja sie moje urodzinki, wiec na moja "cwiartke" moge kazdemu po browarku zafundowac;D

Pozdrawiam.

Opublikowano
Taa wstepnie jestesmy umowieni na Rotterdam.

Integracyjne spotkanie jak najbardziej :) Panowie zblizaja sie moje urodzinki, wiec na moja "cwiartke" moge kazdemu po browarku zafundowac;D

Pozdrawiam.

o to koledze na urodziny juz prezent mam ;) z racji tego z za miech są moje :D :D hehe

to solenizant wybieraj czas i miejsce zintegrujemy sie :mrgreen:

Będziesz Miał Wydatki...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Napisalem do tego goscia... Ciekawe co to za miejscowka... Ktos sie wybiera moze? Lukasz masz zamiar?
Opublikowano

Gedio pochwal sie :) wrzuc zdjecia

mozna zobaczyc co to sie w niedziele bedzie dzialo..

a panowie polecicie mi jakis dobry warsztat w okolicy Hagi Rotterdamu? tylko zeby mieli pojecie.. i jeszcze jakis dobry najlepiej niedrogi sklep z czesciami do BMW tez w okolicy Hagi Rott..

pozdrawiam

Będziesz Miał Wydatki...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
HART to ty? :twisted:

błędy ortograficzne i jakieś palenia gumy/wyścigi? ...nie, to z pewnością nie ja...ani nikt, kogo znam :?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gedio pochwal sie :) wrzuc zdjecia

mozna zobaczyc co to sie w niedziele bedzie dzialo..

a panowie polecicie mi jakis dobry warsztat w okolicy Hagi Rotterdamu? tylko zeby mieli pojecie.. i jeszcze jakis dobry najlepiej niedrogi sklep z czesciami do BMW tez w okolicy Hagi Rott..

pozdrawiam

Części możesz tu zamówić

http://czescidobmw.pl

Ceny mają dobre wysyłka nie droga i paczke masz za 3-4 dni od zamówienia.

Ja wszystko u nich zamawiam.

• Członkowie klubu
Opublikowano

Gedio.. widze ze zart ci sie w Holandii wyostrzyl.. :p hehe.. Gratuluje poczucia humoru.. Mozemy sie umowic ze wystartuje 5 sekund za toba ok? ;)

Co do tematu, daj znac jakbys dostal jakas odpowiedz.. Pomyslimy wtedy co dalej.. Pozdro

Opublikowano

E tam opowiadasz :D Ja po prostu jestem taki zartobliwy Lukasz :mrgreen: Mysle, ze jakies 1,5 sekundy mi wystarczy :twisted:

Odpisal cos ten typ z niedzieli? Nie dostalem od niego jeszcze zadnej odpowiedzi.

• Członkowie klubu
Opublikowano

A ja mysle ze ci jednak nie wystarczy :p Tak, dostalem odpowiedz na maila. Jak narazie to byloby nas trzech: ja, ty i tamten kolega.. Takze nie ma sensu chyba.. Ale zaprosilem go do nas na przyszlosc.. Wiec moze nasze grono sie powiekszy o e30.

Panowie co z tematem?!

Opublikowano

No na razie mamy chyba tylko 3-4 osoby chętne na spotkanie w Rotterdamie na autosalon ... :roll: dopisuje się ktoś jeszcze? Najlepiej w niedzielę 30.11

1. lewy23 (jako, że zaproponowałeś to chyba będziesz?)

2. jurasbreslau

3. kukumamuniu

4. Gedio

5. ...?

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano
A że taka cisza to się pochwale ze dystansiki h&r 25mm siadły wizualnie w miarę ale w prowadzeniu ogromna roznica odczuwalna zwłaszcza na zakrętach.. Nie ma porównania..
Będziesz Miał Wydatki...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

1. lewy23

2. jurasbreslau

3. kukumamuniu

4. Gedio

5. Kolega Tomasz e61

6.elus_WSH

Pomyslimy tez o jakims spotkaniu w terenie czy nie ma chetnych? Bo temat umarl..