Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hehe.. Gedio wypiejmy za to moje autko, nie boj sie :p Tylko zeby wszystkim postawic po flaszce to musze troche zarobic i odlozyc.. Wiec musisz troche poczekac.. :D

A na powaznie, to nie dlugo sie zgadamy.. Trzeba ja opic co by sie nie psula no nie???

• Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W ogóle panowie w Belgi jest cmentarzysko starych samochodów porzuconych podczas 2 wojny św. największe na zdjęciach wygląda to super był ktoś kiedyś? Co Wy na to aby spotkać się w takim miejscu? Pzdr

Masz na mysli to w miejscowosci Chatillon? Jezeli tak, to jest tam 350km+ z Hagi ;D Ciezko troche;D trzebabylo to jeszcze polaczyc z czyms innym i noclegiem najlepiej.

Opublikowano
Hehe.. Gedio wypiejmy za to moje autko, nie boj sie :p Tylko zeby wszystkim postawic po flaszce to musze troche zarobic i odlozyc.. Wiec musisz troche poczekac.. :D

A na powaznie, to nie dlugo sie zgadamy.. Trzeba ja opic co by sie nie psula no nie???

Wiadomo, ze trzeba opic :D

Szczerze powiedziawszy swojego pierwszego autka E46 nie opilem i 5k zl pochlonela i dalej nie dziala potem;D

Ucz sie na moich bledach :D

Mam jedna flaszke na zbyciu ;D Jeszcze z wesela kumpla;D

Moje zaproszonko aktualne :)

Opublikowano
W ogóle panowie w Belgi jest cmentarzysko starych samochodów porzuconych podczas 2 wojny św. największe na zdjęciach wygląda to super był ktoś kiedyś? Co Wy na to aby spotkać się w takim miejscu? Pzdr

Masz na mysli to w miejscowosci Chatillon? Jezeli tak, to jest tam 350km+ z Hagi ;D Ciezko troche;D trzebabylo to jeszcze polaczyc z czyms innym i noclegiem najlepiej.

to tylko propozycja jak będą chętni to zawsze można coś pomyśleć :)

Będziesz Miał Wydatki...
Opublikowano
hehe, kukumamuniu świeży w internetach? :D trochę późno na zwiedzanie tego cmentarzyska...ze 4 lata :mrgreen: http://www.strefaapokalipsy.pl/lesne-cmentarzysko-samochodow-chatillon-istnieje/ - ja mieszkałem w belgii 2005 - 8, to się załapałem, daleko nie było... :norty:

Dopiero pare miesięcy temu czytałem gdzieś że warto się tam wybrać a tu proszę.. No to dzięki za ostrzeżenie bo ja i tak miałem zamiar się tam wybrać..

Będziesz Miał Wydatki...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
I cisza na forum... Chyba czas zaczac temat kolejnego spotkania co? Jakies propozycje co do miejsca? Czas uzgodnimy pozniej... Zyjcie cos :) Czekam na odzew...
Opublikowano
Kukunamuniu gdzie sie wczoraj bujales o 9:30 w strone A4?:D

Kiwalem Ci i mnie nie widziales :D Jechalem moim super firmowym VW Caddy :lol:

a drogi kolego byłem nowe fele załozyc :) a Ty mogłeś droge zajechać.. to bym pewnie Cie zauwazył :D

Będziesz Miał Wydatki...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gedio to niech kolega poprawi sobie to ogloszenie na niedzieli bo to jego bmw kolo 530i to chyba bylo zaparkowane :D

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Za wysokie et masz w tych felgach. Zaloz dystanse bo tyl wyglada tragicznie :mrgreen:

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Przodu dobrze na tym foto nie widac. Najlepiej robic foto rowno z nadkolem wtedy widac ile schowana jest felga. Tyl to tak się w oczy rzuca ze innego zdjecia nie trzeba :mrgreen: Edytowane przez feel_x

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spoorverbreders :cool2:

Jeszcze musisz wiedziec jaka grubosc. Zebys nie przesadzil :D

🙃🙃

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja bym az tak nie wysuwał. Bo przy obciazeniu moze trzec. Poszukaj jakie et najlepiej pasuje do e6x pozniej zobacz jakie et maja twoje felgi i bedziesz wiedzial jakie dystanse zapodac

🙃🙃