Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hoek van Holland, 14.09 godz.14:00:

1. Gedio

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

W Hoek bylo spoko, fajna miejscowka.. dlatego moze warto sie tam ustawic po raz drugi. Tylko moze tym razem po rundzie honorowej, zostaniemy troche dluzej I posiedzimy w ktoryms z miejscowych pubow co? :))))))) Siadziemy sobie, pogadamy, moze cos wypijemy celem integracji:P.. Co wy na to?

• Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1. Gedio

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

W końcu dotarłem do NL (Zakopane wciąga :norty: ) i co widzę - zlocik się szykuje :mrgreen: Miejscóweczka jak na razie chyba najlepsza z dotychczasowych :cool2: Można posiedzieć i pogadać, wypić co nieco chętnie bym wypił integracyjnie ale nie mam kierowcy :mad2: (chyba, że kuzyn się da namówić :norty: ). Typowo "integracyjny" zlocik to dopiero będziemy planować chyba nie?

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano

1. Gedio

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

Na trzy poprzednie spotkania nie udalo mi sie dotrzeć,ale tym razem pisze sie na 100%

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

1. Gedio

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

6.gk tds+ jeszcze jedna e61 i może e46

Opublikowano

1. Gedio

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

7. Kociol

Standartowo jak nic nie wypadnie. No i jak dostane dokladne namiary gdzie to jest :)

Opublikowano

Hoek van Holland ====>> 14.09.2014 - Parking przy >>Strandweg<< godz. 14.00

1. Gedio + E46

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

7. Kociol

Masz kociol zeditowane.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Frekwencja coś słaba jak na razie. :(
Opublikowano

1. Gedio + E46 + E39

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

7. Kociol

Jeszcze znajomy z E39 dolaczy ;)

• Członkowie klubu
Opublikowano
No to moze kolo 10 osob sie zakreci.. slabo cos, slabo.. co z wami?? Pogoda ma byc nawet spoko, usiadziemy sobie gdzies, jakies piwko mozna wypic.. Nie ma wiecej chetnych na fajne popoludnie?
Opublikowano

1. Gedio + E46 + E39

2. H_A_R_T

3.elus_WSH

4. jurasbreslau

5.pawelfit

7. Kociol

8. krzykxyz - niestety nie moge obiecac, ze bede na 100% :mad2: w sobote jest spora impreza firmowa, gokarty i bbq, wiec nei wiem kiedy sie to skonczy i w jakim stanie wroce do domu :norty: a moj nadworny kierowca musi w niedziele pracowac, wiec nie bedzie mial mnie kto przywiezc do Hoek. Zobaczymy jak to wyjdzie. Jakby co, bawcie sie dobrze !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurde jestem u kumpla na 40-stce i z tego co jeszcze widze to jutro nie bede w stanie prowadzić.

Sorry koledzy ale mnie raczej nie bedzie. :(

• Członkowie klubu
Opublikowano

Wychodzi na to ze przyjedzie parę osób... Ustawianie sie i robienie listy chyba traci sens.. No trudno..

Do pozostałych, widzimy sie o 14. Pozdr :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Było spotkanie i owszem, nawet sobie posiedzieliśmy i pogadaliśmy :D

Nie wiem, może pod koniec października coś ogarniamy?

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano
Tobie to dobrze :D

No ba :D Malo tego to jeszcze na weselu sie wybawilem :) Szkoda tylko, ze jakis zawistny gosc weselny pociagnal mi po calej stronie kluczem po aucie...

Jednym zdaniem chamstwo i buractwo w tej Polsce. Jezdze 10 letnim autem, a Ci ludzie u mnie w miescince pod blokiem zachowywali sie jakbym wpadl Ferrari w cabrio...

Na szczescie nie jest glebokie i da rade ogarnac korektorem ehh :?

To jak kiedy i gdzie?

Pozdrawiam.