Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety tym razem nie dam rady. Mala awaria. Dopoki nie ogarne tematu, nigdzie sie nie ruszam :(

Bawcie sie dobrze :)

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
  • Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
Moze byc calkiem fajny zlocik.. Tylko dopisujcie sie na liste.. :) Im nas wiecej tym lepiej..
Opublikowano

Zanosi się na fajny wypad oby pogoda dopisała :)

24.08.2014

McDonald's Beuningen, Hadrianussingel 37, 6642 AH Beuningen, Holandia

Godzina 10:30 I uderzymy na zlot pelna ekipa:

1.elus_WSH

2. Gedio

3. Kociol

4. sliwa

5. Sawa445

6. jurasbreslau

7. kociol (jak nic nie wypadnie po drodze)

8. krzykxyz (wczoraj tj 12.08 bylem w serwisie, musze oddac auto do naprawy w zwiazku z tym poszarpywaniem,pierwszy wolny termin byl na 19.08. jezeli sie wyrobia do niedzieli to na zlot podjade, jezeli nie to :mad2: )

9.Kubaa88

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
niestety nie dam rady....w ten weekend mam maraton MTB w szwajcarii do którego już dłuższy czas się przygotowuję, sorki :oops: co do samego zlotu w nijmegen to oblookałem profil na fejsie i wydaje mi się, że trzeba się zgłosić z uczestnictwem, wszystko odbywa się na prywatnej ziemi..
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Wlasnie wczoraj obczajalem ten zlot na face i tez chcialem pisac do organizatora. Ale dobrze ze to juz zalatwione.. Moze tez uda mi sie kogos ze soba zabrac.

Jak ktos uderza z Rotterdamu albo bliskich okolic to piszcie na pw, wyruszymy razem. Co do pogody to podobno maja byc jakies przelotne deszcze, ale ani my, ani nasze pieknosci nie sa z cukru :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja też się pisze,choć jeszcze jestem w Pl.

Może zabiore kumpla to będą dwie E61.

Opublikowano
Panowie, kto przelatuje przez albo koło AMS, lecimy grupą?

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

• Członkowie klubu
Opublikowano

Kuba ustawiamy sie na 10:30 pod McDonaldem kilka km od zlotu wiec pojedziemy na zlot wszyscy razem ;) Adres masz podany. Widze ze kilka osob pisze ze przyjedzie, ale nie wpisuje sie na liste, wiec zachecam do tego zebysmy mieli podglad na to, ilu nas bedzie.

Jeszcze 4 dni koledzy :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ku.... Ja nie bede na zlocie bo mi auto padło i z Polski ostatnie 75km robiło na lawecie. :mad2:

Chyba któraś z turbin padła,jutro rozbieranie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dzięki,jutro zobacze co jest i się odedzwe.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Okazało się że dpf zapchany na amen 1900mbar na wolnych obrotach,gdzie max to 35mbar.

Nie wiem jak to możliwe żeby na trasie się tak zapchał.Wcześniej nie było z nim problemów.

Jutro wyciągam,może zdąże na zlot. :norty:

Opublikowano
Ja będę z kuzynami, raczej bez kobiet :norty:

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano
No to ja mam tez juz po zlocie :((( dzisiaj ni z tad ni z owąd okazało sie że coś zaczelo sobie pukac w zawieszeniu myslalem ze maglownica po wstepnych ogledzinach ustalilem z kolega ze łaczniki stabilizatora i drążki przysrodkowe kierownicze :( i nie zdaze tego ogarnac do niedzieli :/ a tak mi zależalo na tym zlocie... Auto nie prowadzi sie stabilnie i sa jakies wibracje na kierownicy , mam nadzieje ze jeszcze bedzie jakis zlot w tym roku..